-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radistas Rolandas Mackevičius švenčia 33-iąjį gimtadienį: „Žmona paprašė pasiimti laisvą dieną“

Radistas Rolandas Mackevičius trečiadienį pasitiko 33-iąjį gimtadienį. Taip vadinamo Kristaus amžiaus sulaukęs populiarus pramogų pasaulio atstovas savo amžiaus nesureikšmina, tačiau džiaugiasi, kad kiekvieni metai po gimtadienio būna geresni už praėjusius.
Ieva ir Rolandas Mackevičiai
Ieva ir Rolandas Mackevičiai / „Lofto“ nuotr.

„Man dabar pats darbymetis. Sėdime su draugais ir planuojame festivalį, norime jį sukurti tokį, kad žmonėms būtų gera ir linksma. O apie gimtadienį net negalvoju“, – pagautas darbų įkarštyje 15min kalbėjo Rolandas Mackevičius.

Išgirdęs, kad sulaukė Kristaus amžiaus, Rolandas pradėjo juoktis. „Tai pats pažeidžiamiausias vyro amžius. Manau, reikia labai santūriai ir atsargiai gyventi šiuos metus. Pasinerti į darbą, gal kokią dar atžalą išspausti. Čia turbūt geriausias dalykas, kuris įvyktų gyvenime“, – sakė jis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rolandas ir Ieva Mackevičiai su sūnumi Motiejumi
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rolandas ir Ieva Mackevičiai su sūnumi Motiejumi

Garsusis radistas prisipažino mėgstantis švęsti savo gimtadienius. „Paskutinis mano didelis gimtadienis buvo 30-metis. Tada surinkau visus artimiausius draugus, šventėme kelias dienas. O 33-ias gimtadienis – ne balius. Manau, palauksiu apvalesnio jubiliejaus, o tada jau bus apie ką pasakoti“, – šypsojosi Rolandas.

Net sakydamas, kad šis gimtadienis niekuo nesiskirs nuo prieš tai buvusių, Rolandas vis tik jau išvakarėse ėmė laukti žmonos Ievos siurprizo.

„Žmona iš anksto pasakė, kad pasiimčiau laisvą dieną. Mano nuostabioji Ieva manimi labai rūpinasi ir stengiasi, kad per savo gimtadienį neliūdėčiau, kad senstu. Padovanoja kokį kremą nuo raukšlių. Visada suorganizuoja kokį labai fainą siurprizą. Pernai surengė pikniką parke, su balionais, fotografe“, – kvatodamas prisiminė Rolandas.

T.Šimkaus nuotr./Ieva ir Rolandas Mackevičiai
T.Šimkaus nuotr./Ieva ir Rolandas Mackevičiai

Prakalbęs apie dovanas radistas sakė, kad jas tikrai mėgsta. Tad kokių tikisi šiemet?

„Kaip žmona sako: „Man kažko paprasto, svarbu, kad brangu būtų.“ Vadovaudamasi šituo principu ji ir pati taip renka dovanas. Man patinka praktiški dalykai, Ieva tai gerai žino, ji moka išrinkti, turi gerą akį, žino, ko man reikia. Žmona padovanoja tokių dalykų, kurių pats sau nepirkčiau, pagailėčiau.“

Geriausia ir įsimintiniausia dovana Rolandas vadina savo 30-metį. „Tada ir kūdikis buvo jau ant rankų, ir vestuvės įvykusios. O ir šventė didelė surengta“, – ilgai negalvojęs atsakė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rolandas Mackevičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rolandas Mackevičius

Kokie buvo praėję metai? Kas nudžiugino, kas nuliūdino?

„Nemėgstu liūdėti. Mokausi iš klaidų, jų didelių ir skaudžių nebuvo daug. O metai buvo fantastiški – kaip ir kiekvieni, prieš tai buvę metai. Šiemet labai nudžiugino televizijos projektai, o radijo laidai, kurią kuriame su Jonu, šiemet sueina dešimt metų. Prieš kelias dienas pasirašėme kontraktą su „Warner Music UK“, tai labai didelis mums, kaip muzikiniam duetui, žingsnis. Bus praminti takai ne tik mums, bet ir Lietuvai. Vyksta ir vyko daug labai gražių dalykų“, – neslėpdamas džiaugsmo kalbėjo radistas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius

Jo galvoje jau sukasi mintys apie naujus televizijos ir radijo laidos „Radistai“ sezonus, jiems reikia pasiruošti ir savo gerbėjams pasiūlyti naujovių. Kartu su Jonu Nainiu rengiami vasaros festivaliai yra malonus galvos skausmas, Rolandas tikisi, kad vasara bus gailestinga ir nudžiugins visus festivalininkus geru oru. „Labai noriu, kad viso festivalio metu šviestų saulė“, – vylėsi Rolandas.

O šiuo metu radistai ruošiasi išvykai į Didžiąją Britaniją – filmuos vaizdo klipą naujai dainai ir surengs pasirodymą. Šių Rolando ir Jono planų nepakeitė antradienio naktį nugriaudėję sprogimai Mančesteryje. „Labai išgyvename dėl Mančesteryje nukentėjusių žmonių. Baisu. Tačiau jei bijosi, kaip toliau gyvensi?“ – svarstė Rolandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius