Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Radžio mama: nesu tikra, kas jo tėvas

Kas sieja žinomo dainininko motiną Raisą ir jo tėvu nuolat viešai įvardijamą Radžį Aleksandrovičių? Praeityje buvusi meilė? Svetimų globai paliktas sūnus? Ar didelė paslaptis, neseniai sudrebinusi tylą?
Raisa
Raisa. / LNK nuotr.

LNK išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad, pasigirdus čigonų barono sapaliojimams, kad jaunasis estrados princas Radžis gali būti brolio ir sesers sūnus, jo motina ryšis dar kartą praskleisti savo šeimos istorijos šydą „Abipus sienos“ žurnalistams.

„Nesu tikra, ar tikrai jis yra Radžio tėvas ...“ – kalbėdama apie buvusį sutuoktinį ištars Raisa Aleksandrovič. Papasakojusi, kad tuo metu paskui jos, išvaizdžios čigonės sijoną, sekiojo ne vienas vyras, Radžio motina prisipažins, kad ne vienas buvo įsiprašęs ir į jos lovą.

Jeigu Radžio motina sako tiesą ir jeigu tikrasis jos sūnaus tėvas yra ne Radžis Aleksandrovičius vyresnysis, kaip sureaguos Ukrainoje gyvenantis turtingas senelis? Tas pats, kuris populiarųjį Lietuvos dainorėlį pripažino kraujo giminaičiu, įvardijo vyriausiu ir mylimiausiu anūku ir pažadėjo jam užrašyti didžiąją dalį palikimo?

Apie tai – LNK laidoje „Abipus sienos“ antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius