Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Radžis susidūrė su onkologinės ligos grėsme: teko atlikti ir operaciją

Pasaulį šiurpinanti koronaviruso baimė pamažu užvaldo ir Lietuvą. Kaip tik šiuo metu koncertams Vokietijoje besiruošiantis Radži prisipažino labai bijantis vykti į užsienį. „O kas, jeigu užsikrėsiu ir numirsiu?“, – televizijos laidai pasakojo Radžis. Atlikėjas rimtai nusiteikęs kovoti prieš ligas ir kitas bjaurastis. Išeidamas iš namų, ant veido jis žada užsidėti net 5 kaukes ir viešose vietose nuolat būti tik su jomis.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Radži neslepia, jog gydytojų jis labai bijo. Bet ligų bijo dar labiau. Taigi, pastebėjęs bent menkiausią spuogelį eina tikrintis. „Buvo toks laikas, kai poliklinikose sėdėdavau su bobutėmis eilėse kelis kartus per savaitę, jos mane kalbindavo, o man galvoje – tik baisiausias scenarijus“, – bauginančią patirtį prisiminė Radži.

Pranešime spaudai rašoma, kad, pasirodo, visai neseniai, po koncerto, atlikėjas buvo aptikęs gumbą, kuris vis didėjo. Pasiskaitęs internete Radžis pašiurpo: kone visi simptomai atitiko onkologinės ligos aprašymą. Teko vykti į polikliniką ir ten atlikti labai nemalonias procedūras. Vėliau Radži buvo atlikta operacija. Po viso šito dainininkas taip įsibaimino, kad savo gydytoją ėmė tiesiog „terorizuoti“, reikalaudamas kuo greitesnių tyrimo atsakymų.

LNK nuotr./Radžis
LNK nuotr./Radžis

„Vieną dieną gydytojai trūko kantrybė ir ji pasakė: jei dar kartą pasirodysi mano kabinete, aš tave nušausiu. Taip aš pasveikau“, – pasakojo Radži, pripažįstantis ir tai, jog dalis jo sveikatos bėdų kyla dėl to, jog jis – labai jautrus, nervingas, karštakošis... Taigi, televizijos laidoje Radži buvo atlikta akupunktūros procedūra, padedanti stabilizuoti nervų sistemos darbą.

LNK nuotr./Donata Meiželytė
LNK nuotr./Donata Meiželytė

Pranešime spaudai atskleidžiama, kad sudėtingais, su sveikata susijusiais išgyvenimais dalinsis ir tymais neseniai sirgęs bei širdies operaciją ištvėręs „Rondo“ lyderis Fara, ir „profilaktinių tyrimų guru“ save vadinanti renginių vedėja Donalda Meiželytė. O sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai laidos kūrėjai pasiūlys sudalyvauti netradicinėje terapijoje – basam atsistoti ant stiklų.

Išskirtinės žinomų žmonių istorijos – jau šį vakarą 19.30 laidoje „KK2 penktadienis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius