-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ragana Vilija Lobačiuvienė Prancūzijoje ieškos jai išpranašauto kunigaikščio

Vyriausiąja Lietuvos ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė daug kam pažįstama kaip moteris, it stebukladarė tramdanti ligas, pranašaujanti ateitį, rengianti raganų šabašus - raganiškas šventes, ar tiesiog kaip žmogus, turintis stipresnę pajautą už kitus. Tačiau net ir daug nuspėjanti V.Lobačiuvienė kartais pati klausosi kitų patarimų.
Vilija Lobačiuvienė
Vilija Lobačiuvienė / „Scanpix“ nuotr.

Štai fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas Lietuvos raganų raganai išpranašavo, kad šią vasarą ji turi nuskristi į Pietų Prancūziją, mat ten moters laukia ne kas kitas, o kunigaikštis. „Na, tai gali būti kažkoks kunigaikščio palikuonis, aristokratas. Bus matyt, svarbu, kad jis dar krutantis ir savom kojom vaikštantis būtų. Kadangi ir be pranašysčių labai norėjau aplankyti Prancūziją, tad dabar pats puikiausias metas tai padaryti!“ – svajingai prabilo moteris.

Prancūzijoje atsikvėpusi nuo darbų, išmėginusi vietos virtuvę, V.Lobačiuvienė leisis dar į vieną kelionę. Drauge su savo dvylikamečiu anūku ir šešiamečiu globotiniu leisis į nuotykių kupiną Disneilendą. „Panašu, kad pirmą kartą per dešimt metų pagaliau pažiūrėjau kitaip ne tik į savo gyvenimą, bet ir savo poilsį. Ankščiau darbas „surydavo“ visą laiką, dabar į situaciją bandau pažvelgti kitaip: savaitgalius stengiuosi leisti su savo mielais žmonėmis, daugiau pramogauti, skirti daugiau dėmesio savo šeimos nariams“, – atviravo V.Lobačiuvienė.Žmonės, siekiantys „ekstrymo“, yra ties grėsmės riba.

Perspėjimas ekstremalams

Paklausta, kokia bus ši vasara Lietuvos gyventojams, vyriausioji šalies ragana sako, kad ji pakankamai nenuspėjama. „Yra dalykų, kurių tiesiog neįmanoma išvengti. Kalbant apie Lietuvą, įžvelgiu tam tikrą bejėgiškumą. Nenoriu gąsdinti žmonių, bet yra tam tikri stichiniai pavojai, kurių tiesiog nenujaučiame – gyvename kaip gyvenę, dažnai numojame ranka, bet vis artėjame prie to, kas gali būti labai netikėta“, – mįslingai pasakojo V.Lobačiuvienė.

Susirūpinti, anot garsios raganos, vertėtų tiems, kas itin ištroškę ekstremalių pojūčių. „Žmonės, siekiantys „ekstrymo“, yra ties grėsmės riba – tai ne pramogos, o tam tikra priklausomybė. Aš labai griežtai sakau „NE“ tokioms pramogoms, tai prilygsta angelo sargo erzinimui. Mano šios vasaros palinkėjimas mūsų tautiečiams yra paprastas – rytojus niekam nėra pažadėtas, tad vertinkit gyvenimo trapumą“, – šypsojosi V.Lobačiuvienė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius