-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raisos Šarkienės svajonė – uždainuoti „Žvaigždžių duetuose“

2013-uosius žinoma visuomenės veikėja ir Radži gerbėja pradeda išties įspūdingai. Raisa Šarkienė nutarė įgyvendinti seną savo svajonę: uždainuoti scenoje. Raisa labai nori sudalyvauti ir netrukus LNK eteryje startuosiančiame projekte „Žvaigždžių duetai“. Tiesa, kvietimo ji dar nesulaukė. Tačiau, nepaisydama to, Raisa ryžtasi išbandyti savo galimybes. Ar Šarkienė turi klausą? O gal scenoje jai ne vieta? Raisa mano, jog geriausiai jos talentą įvertins kompozitorius Deivydas Zvonkus. Juk jis, o ne kas kitas – garsiausias žvaigždžių kalvis Lietuvoje!
Raisa Šarkienė
Raisa Šarkienė / LNK nuotr.

„Man visi sako, ko tu nedainuoji, puikų balsą turi. Savo laiku aš dainavau Alytaus chore. Buvau Vilniuje dainų šventėje”, – LNK laidai „Karamelinės naujienos“ šį trečiadienio vakarą 20.55 val. pasakos Raisa Šarkienė.

Paskatinta prisiminimų, Raisa staigiai susiruošė vykti į Deivydo Zvonkaus įrašų studiją. Nors vyras iki kaklo paskendęs darbuose, priimti garsiausią Radžio Aleksandrovičiaus gerbėją maloniai sutiko. Žinodamas, jog Raisa tiesiog dievina Radži muziką, Deivydas Šarkienei siūlo pirmąjį bandymą.

„Man meška ant ausies neužlipo. Dainuoti aš tikrai galiu”, – po pirmojo bandymo užtraukusi dainą sakė Raisa.

Raisa prisipažįsta:  jai kur kas  lengviau dainuoti  ne lietuviškai, o rusiškai... Ne bėda! Deivydas Zvonkus Raisai kaipmat pasiūlo vieną populiariausių Rusijos scenos primadonos, Alos Pugačiovos, šlagerių.

Zvonkaus įrašų studijoje savo balso galimybes Raisa demonstravo net  keletą valandų. Kompozitorius buvo kantrus. Ir galų gale, viską įvertinęs, paskelbė verdiktą. „Raisa dainuoti tikrai gali”, – sakė D.Zvonkus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius