Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ramūnas Rudokas su perpus jaunesne žmona Justina Rudoke sulaukė šeimos pagausėjimo

Aktorius Ramūnas Rudokas (50) su žmona Justina Rudoke (22) gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis. Sausio pradžioje susituokusi pora, baigiantis rugsėjui, susilaukė pirmagimio. Tiesa, Ramūnas tapo jau ketvirto vaiko tėvu.
Ramūnas Rudokas su žmona Justina
Ramūnas Rudokas su žmona Justina / Luko Balandžio / 15min nuotr.

R.Rudokas 15min patvirtino, kad šį pirmadienį gimė sūnus.

„Jaučiamės puikiai visi – aš, mamytė ir vaikelis. Viskas kol kas labai gerai, labai džiaugsmingos nuotaikos“, – 15min šypsodamasis kalbėjo Ramūnas Rudokas.

Gimusiam sūneliui tėvai jau turi daug lūkesčių. „Tikimės, kad gimė čempionas visų sporto šakų ir menininkas visų menų“, – juokėsi aktorius.

Ramūnas ir Justina Rudokai pirmagimio vardą, tiksliau du, išrinko dar prieš jam gimstant. Kaip patys anksčiau sakė, norėjo, kad vardai būtų iš R raidės, tačiau kokie konkrečiai – neatskleidžia.

„Kai stebuklas įvyks, kai žmogus ateis į pasaulį, tuomet visiems pranešime. Visą laiką sakiau, kad vaiko vardas turi būti su stipria R raide, tai taip ir bus – ilgas RRR“, – anksčiau 15min sakė R.Rudokas. O dabar pridūria: Vaikas dar turi kelias dienas pagyventi, kad su vardais apsiprastų.“

Justinai Rudokei tai pirmas vaikas. O Ramūnas Rudokas iš ankstesnių santykių turi dvi dukras – Mildą ir Patriciją. Lyg savo sūnų aktorius augino ir pianistą Paulių Rudoką.

2015-ųjų pabaigoje R.Rudokas su šokėja Katerija Voropaj susilaukė sūnaus Rojaus Patriko. Prieš 7 metus abu jie dalyvavo televizijos šou „Šok su manimi“, kur ir susipažino.

15min primena, kad R.Rudokas ir tuomet dar Žeimytės pavardę turėjusi Justina apie jausmus vienas kitam prabilo dar metų pradžioje, tuomet jie paskelbė apie savo sužadėtuves, o sausio pabaigoje jiedu sukūrė šeimą, Vilniaus santuokų rūmuose jiedu ištarė vienas kitam „taip“ ir tapo vyru ir žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius