Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ramūnas Rudokas su žmona Justina vakarojo serialo pristatyme

Trečiadienio vakarą vyko serialo „Pasmerkti IV“ naujojo sezono pristatymo šventė, kurioje apsilankė būrys žinomų aktorių. Vakaro nepraleido ir serialo režisierius Ramūnas Rudokas, pirmą kartą viešumoje pasirodęs su žmona Justina Rudoke.
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė / Ruslano Kondratjevo nuotr.

Netrukus į TV3 televizijos ekranus sugrįžtančio serialo „Pasmerkti IV“ kūrybinė komanda ir aktoriai naują sezoną paminėjo išskirtinėje vietoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Serialo pristatyme – padėka R.Boravskiui: „Jis yra jautri styga mūsų kolektyve“

Pramoginiame tire „Šaudykla“ susirinkę žinomi veidai galėjo patys išbandyti ginklus, šaudyti į taikinius. Čia taip pat vyko azartiškas šaudymo turnyras.

Ketvirtą sezoną skaičiuosiančio serialo „Pasmerkti IV“ pristatyme pasirodė ir Ramūnas Rudokas (49) su žmona Justina (21). Tai yra pirmas kartas, kai pora pasirodo viešumoje.

Ruslano Kondratjevo nuotr. /Justina Rudokė ir Ramūnas Rudokas
Ruslano Kondratjevo nuotr. /Justina Rudokė ir Ramūnas Rudokas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ramūnas Rudokas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ramūnas Rudokas

Ramūnas Rudokas prisiminė ir pats vaidinęs seriale, tačiau jo personažo likimas buvo tragiškas.

„Malonu visus matyti tokioje pačioje apšaudytoje šaudykloje kaip mūsų serialas. Šūvių jame daug nebus, bet visi bus taiklūs. Prieš keletą metų pačiam teko filmuotis, bet vienu taikliu šūviu mane patiesė čia esantys asmenys“, – juokėsi režisierius.

„Turėjau kaip feniksas atgimti kitoje rolėje ir džiaugiuosi, kad prodiuseriai ir scenaristai pasitikėjo mano bandymu kurti kriminalinę dramą. Dėkoju visiems aktoriams, kolektyvui, kuris dirba už kadro. Dėkoju Rolandui Boravskiui, kuris vėl filmuojasi pas mus, jis yra jautri styga mūsų kolektyve, nuostabu, kad jo personažas taip gražiai ir toliau vystosi“, – kalbėjo R.Rudokas.

Tiesa, visai neseniai aukso žiedus sumainiusi pora renginyje ilgai neužsibuvo. Pasveikinęs kūrybinę komandą ir kolegas su grįžimu, trumpai pakalbėjęs su bičiuliais, Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė išvyko.

Iš Skuodo kilusi, komunikaciją Vilniaus universitete studijavusi ir modelio duonos ragavusi mergina nusprendė priimti vyro pavardę ir tapo Rudoke.

Apie tai Justina paskelbė ir socialiniame tinkle, savo feisbuko paskyroje mergautinę pavardę Žeimytė ji pakeitė į Rudokę.

15min primena, kad poros vestuvės vyko sausio 26-ąją, į sostinės Santuokų rūmuose vykusią ceremoniją atvyko Ramūno ir Justės artimieji bei draugai, iš viso apie 15 žmonių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Širdžiai neįsakysi: aktorius Ramūnas Rudokas susituokė su perpus jaunesne Justina Žeimyte

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius