Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ramunės Piekautaitės palydovas renginiuose – spanielis Kemo: „Jis socialus ir mėgsta dėmesį“

Kai tik aplinkybės palankios, dizainerės Ramunės Piekautaitės draugiją renginiuose palaiko ne tik sutuoktinis Kęstutis Verslovas, bet ir jųdviejų augintinis. Ypač, kad pustrečių metų Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielis Kemo nesibaimina nei žmonių, nei fotoblyksčių. O pozuoti jis tikrai moka!
Ramunė Piekautaitė su augintiniu Kemo
Ramunė Piekautaitė su augintiniu Komo / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kartu su augintiniu dizainerė pasirodė sostinėje neseniai vykusiame ketvirtosios menininko Eigirdo Scinsko abstraktaus meno parodos atidaryme. Drabužių kūrėja R.Piekautaitė juokėsi, kad kai palydovas toks paklusnus, kodėl gi kartu neapsilankius ir meno parodose. Ir visiškai neklydo.

Augintinis ne tik mielai dairėsi po atsidariusią naują parodą, bet ir nė kiek nesikuklindamas pozavo fotografams. Galbūt todėl, kad Kemo renginiuose – ne toks jau retas svečias.

„Jei tik aplinkybės leidžia atsivesti augintinį, nevengiame renginiuose pasirodyti kartu. Kemo jau yra patekęs į žiniasklaidos akiratį“, – juokiasi Ramunė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ramunė Piekautaitė su augintiniu Kemo
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ramunė Piekautaitė su augintiniu Kemo

Į parodą su augintiniu dizainerė atvyko tiesiai po darbų, o keturkojis visą dieną buvo šalia. „Pagalvojau, kad čia turėtų būti draugiška gyvūnams vieta, tad nusprendėme kartu užsukti. Ypač, kad jis dažnai mėgsta būti kartu. Kemo labai socialus, jam patinka dėmesys ir pats draugiškai reaguoja. Nuo pat mažumės priprato būti žmonių apsuptyje“, – 15min pasakojo R.Piekautaitė.

Kemo nevengia apsilankyti ne tik renginiuose, bet ir su šeimininkais dažnai keliauja po Lietuvą. Visgi užsienyje keturkojui lankytis dar neteko.

„Jei keliaujame į užsienį, paliekame jį namie. Šiek tiek turime viršsvorio, tai reiktų jį skraidinti bagažo skyriuje, o to nelabai nenorėtume“, – pripažįsta Ramunė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ramunė Piekautaitė su augintiniu Komo
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ramunė Piekautaitė su augintiniu Komo

Dizainerė atskleidžia, kad šios veislės šunys yra paklusnūs, draugiški, reikalauja mažai dresūros. Tiesa, pats Kemo mokyklą baigė.

„Vaikščiojome į treniruotes ir baigėme pradinę šuniukų mokyklą. Bet vėliau nusprendėmė, kad parodose nedalyvausime ir mėgausimės gyvenimu“, – šypsosi R.Piekautaitė.

Daugiau smagių akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius