-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rašytoja Vaiva Rykštaitė Havajuose susilaukė antro vaiko: „Mano širdis padvigubėjo meile“

Egzotiškuose Havajuose jau ketvirtus savo gyvenimo metus kurianti rašytoja Vaiva Rykštaitė šiuo metu kaip niekada laimingai – kartu su vyru Mike'u Winderiu susilaukė antro vaiko.
Vaiva Rykštaitė su vyru Michaeliu Winderiu ir dukra Žemyna
Vaiva Rykštaitė su vyru Michaeliu Winderiu ir dukra Žemyna / Asmeninio albumo nuotr.

Vaiva Rykštaitė, kurios tikrasis vardas yra Justė Winder, yra ne kartą sakiusi, kad gyvenimas Havajuose – lyg nesibaigiančios atostogos. O kai jas dar leidi su mylimu vyru ir gausėjančia šeima... Šypsena iš veido tiesiog nedingsta.

Beveik 4-erius metus saloje skaičiuojanti šeima turi savo restoraną. Vaivos vyras Mike'as įkūrė „Loko Wraps“, kuriame dirba ir šefu.

Jau trejus metus susituokusi pora čia augina dukrą Žemyną Mahiną, taip pat gimusią Havajuose. Tačiau prieš porą dienų prie jų trijulės prisijungė dar viena atžala – Indraja Nai.

15min rašytoja teigė, kad savo emocijas nupasakoti jai dar sudėtinga.

„Apie jausmus kalbėti sunku, reikia daugiau laiko pačiai susivokti, reflektuoti, kokia motinystė buvo iki Indrajos gimimo ir kaip dabar viskas keičiasi...“, – kalbėjo ji.

1 + 1 = 4 #growingfamily #love #babybump #luckywelivehawaii

A post shared by Vaiva Rykstaite (@vaiva_rykstaite) on

Džiugia žinia Vaiva Rykštaitė pasidalino ir feisbuke.

„Šiandien anytos klausiau, kuri dabar dabar savaitės diena? Naktys ir dienos susimaišė, nebežinau nei kada viskas prasidėjo, bet žinau, kad niekada nesibaigs – mano širdis padvigubėjo meile. Kol kas iš visų nuotraukų, nepaisant net į ligoninės palatą įsiveržusios vietinės naujagimių fotografės darbo rezultatų (galiausiai išvarėm tą fotografę, nes užknisa, kai žmonių jausmus bando panaudoti savanaudiškiems komerciniams tikslams), mano mėgstamiausia yra šita, daryta vyro – kur iškart po sunkiausio savo darbo skambinu mamai ir tėčiui pasakyti, kad pagimdžiau Indrają Naią W. Jau dviejų vaikų mama, omg. P.S. Maistas Havajų ligoninėje nerealus! O mes jau antrą dieną jaukiai, namie...“, – rašė V.Rykštaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius