Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Realybės šou prodiuseris apie paviešintus intymius Ruslano Kirilkino kadrus: „Šis įrašas – vogtas“

Nė vienas realybės šou neapsieina be skandalų – tai privaloma scenarijaus dalis. Ne išimtis realybės šou „2 barai“, kurio dalyviai Palangoje filmuojami dieną ir naktį. Tačiau savaitgalį feisbuke pasirodžius skandalingam vaizdo įrašui su šou dalyviu Ruslanu Kirilkinu, buvo peržengtos ribos. Pratrūko ir pats dainininkas: „Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo.“
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Karolio Bakūno nuotr.

Feisbuke praėjusį šeštadienį buvo paviešintas vaizdo įrašas: nufilmuotas naktį per miegus savo vyrišką pasididžiavimą liečiantis šou dalyvis Ruslanas Kirilkinas. Intymų įrašą paskelbė feisbuko vartotojas Dovydas. Nuo šeštadienio iki pirmadienio vakaro jį galėjo pamatyti visi, kas tik norėjo, vėliau įrašas iš feisbuko buvo pašalintas.

Pirmadienio vakarą šiuo vaizdeliu savo feisbuko paskyroje pasidalijo ir pats Ruslanas Kirilkinas. Socialiniame tinkle jis rašė: „Ilgiau tylėti nebegaliu. Ryt (antradienį – red.) bus sudėti taškai ant... Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo.“

Vieni komentatoriai puolė Ruslaną guosti ir baisėtis situacija, kiti – protinti atlikėją: juk žinojo, į kokį realybės šou atėjo filmuotis.

Treti svarstė, kad tai tyčia sukeltas skandalas, kurio vienintelis tikslas – realybės šou reitingai.

Ruslanas Kirilkinas realybės šou „2 barai“
Ruslanas Kirilkinas realybės šou „2 barai“

15min pasiteiravo, ką apie tai mano projekto „2 barai“ prodiuseris Dominykas Kubilius. Pasak jo, šis skandalingas vaizdo įrašas televizijos eteryje nebuvo parodytas.

Juk ir pinigus iš asmeninių kortelių pavagia. Čia nėra labai sudėtingas procesas. Atsitiko kaip atsitiko. Nei Ruslanas, nei mes nesame linkę gilintis ir komentuoti šių reikalų, – 15min sakė prodiuseris.

„Mes šio įrašo per televiziją nerodėme. Yra krūvos gerbėjų, kurie įsirašinėja internetu transliuojamą mūsų streamą. Yra pagrindinės kameros ir atskiros vidinės kameros. Kažkas tiesiog persirašė vaizdą iš vidinių kamerų. Paviešintas įrašas yra ne mūsų, jis yra vogtas“, – 15min sakė D.Kubilius.

Prodiuseris tvirtino, kad televizija tokių kadrų jokiais būdais rodyti neleistų, tačiau internetinių vagišių sukontroliuoti tiesiog neįmanoma.

„Juk ir pinigus iš asmeninių kortelių pavagia. Čia nėra labai sudėtingas procesas. Atsitiko kaip atsitiko. Nei Ruslanas, nei mes nesame linkę gilintis ir komentuoti šių reikalų“, – 15min kalbėjo D.Kubilius.

Kaip žinia, skandalai – privaloma realybės šou scenarijaus dalis, nes kelia reitingus. Ar šiuo atveju išties pasidarbavo interneto chuliganas, pavogęs ir paviešinęs vaizdo įrašą, o gal tai surežisuotas skandalas? Tiesą žino tik laidos kūrėjai ir dalyviai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pralaimėjusį išlikimo kovą „2 Barai“ dalyvį pakeitė Ruslanas Kirilkinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius