Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Realybės šou žiūrovai sutrikę: ar dėl klaidos buvo atskleisti „Salos“ laimėtojai?

Iki realybės šou „Sala“ finalo likus vos porai valandų, internete užvirė diskusijos apie galimai netyčia atskleistą laidos finalo baigtį – kadre, kuriame rodoma, kaip laimėtojai deda paskutinę širdies dėlionės dalį, žiūrovai atpažino dalyvių Nerijaus ir Redos rankas.
Realybės šou „Sala“ akimirkos
Realybės šou „Sala“ akimirkos / Organizatorių nuotr.

Tiesa, dalyvę Redą atpažinti žiūrovams buvo kiek paprasčiau – visos laidos metu ją puošęs prancūziškas manikiūras buvo parodytas anonse, kuriame laimėtojai dėjo paskutinę širdies dėlionės dalį. Tuo metu kitos finalininkės rankos buvo pagražintos ryškiai raudona spalva.

Vos kelių sekundžių trukmės akimirka nepraslydo pro akis ir akyliems realybės šou gerbėjams – oficialiame „Salos“ puslapyje feisbuke žiūrovai epizodą įvardijo kaip apmaudžią klaidą, kuri sugadino kulminaciją.

„Puiku, kad viską atskleidėte. Reportaže matosi, kad laimės Nerijus ir Reda“, – teigė socialinių tinklų vartotojai.

Stopkadras/Realybės šou „Sala“ akimirkos
Stopkadras/Realybės šou „Sala“ akimirkos

Po kilusios sumaišties 15min susisiekė su „Salos“ prodiuseriu Dominyku Kubiliumi. Jis tikina, kad užvirusios diskusijos neturi apkartinti finalo, tačiau kelis kartus paklaustas, ar prodiuseriai per klaidą iš tikrųjų atskleidė baigtį, nuo tiesaus atsakymo išsisuko.

„Iš kur jūs žinote, kad ten dalyvės nagai? Tai gali būti bet kieno kito ranka, – 15min teigė laidos prodiuseris D.Kubilius bei tikino, kad prodiusuodami šou į nagus esą jie tikrai nežiūri. – Palikim tas interneto nuotaikas tiems, kurie jomis gyvena. Mes rūpinamės laidos dramaturgija ir žiūrimumu, tikrai nesigilinam, kur ir kieno nagai.“

Paklaustas, ar internete kilusi diskusija turės įtakos šou baigčiai, D.Kubilius tikino, kad tikrai ne.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Dominykas Kubilius
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Dominykas Kubilius

Jau šiandien įvyks didžiulio populiarumo sulaukusio nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ didysis finalas. Vaikinai ir merginos iš visos Lietuvos daugiau nei mėnesį Tenerifėje ieškojo savo antrosios pusės ir patyrė kvapą gniaužiančių nuotykių, kol galų gale finale liko tik dvi poros, kurios kovoja dėl „Salos“ nugalėtojų titulo, – Nerijus su Reda ir Viktoras su Evelina.

Už kurią porą savo balsus atiduos iškritę „Salos“ dalyviai, kokia gi buvo ta sunkioji finalinė projekto užduotis ugnikalnio krateryje ir, žinoma, kas iš tikrųjų tapo nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ nugalėtojais, sužinoti galima bus jau šiandien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius