Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Reda Bžeskienė pirmąkart atvirai prakalbo apie skyrybas: „To nelinkėčiau nė vienai moteriai“

Prodiuserio Egmonto Bžesko (44) ir Redos Bžeskienės (36) keliai išsiskyrė jau daugiau nei prieš dvejus metus, tačiau tik dabar ji atvirai prakalbo apie išgyventą skausmą. Laidoje „Nuo... Iki...“ R.Bžeskienė atvėrė širdį – tokios patirties ji nelinkėtų nė vienai moteriai.
Egmontas Bžeskas ir Reda Bžeskienė
Egmontas Bžeskas su žmona Reda / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Žinia apie jųdviejų skyrybas portalą 15min pasiekė 2016-ųjų vasarą. Tenerifėje su Egmontu gyvenusi Reda prieš dvejus metus su dviem dukromis, tačiau be vyro grįžo gyventi į Vilnių.

„Gal neatlaikėme penkerių metų krizės, gal charakteriai pakišo koją jau Tenerifėje...“ – tąkart 15min sakė Egmontas.

R.Bžeskienė iki šiol apie skyrybas neatviravo, atviram interviu ryžosi atslūgus skausmui. LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ Reda teigė, kad šiuo metu yra vieniša ir daugiau nepradėtų santykių su pramogų pasaulio garsenybe.

Luko Balandžio nuotr./Egmontas Bžeskas su žmona Reda
Luko Balandžio nuotr./Egmontas Bžeskas su žmona Reda

R.Bžeskienė prisipažino, kad jai teko patirti ir neištikimybę. „Aš visada užduodavau sau klausimą, ar atleisčiau neištikimybę, tai šiandien galiu pasakyti – aš atleisti galiu, bet pamiršti – ne. Aš manau, kad gyventi nesutariant, tik dėl vaikų – negalima. Kodėl? Todėl, kad aš nemanau, kad vaikai šeimoje matydami barnius, nesutarimus, konfliktus arba žinodami, kad jų tėvas turi meilužę, mato geriausią pavyzdį. Gal supermamytės užmėtytų mane akmenimis, nes „reikia kentėti“. Bet nereikia kentėti. Jeigu yra blogai, kam kentėti? Jeigu gali ką nors gyvenime keisti, tai ir pakeisk, kad tau būtų geriau. Dėl to aš gal ir išsiskyriau du kartus, nes turėjau drąsos“, – pasakojo laidoje „Nuo... Iki...“ R.Bžeskienė.

2009-aisiais Reda buvo ištekėjusi už žinomo šokėjo Andriaus Kandelio, tačiau jų santuoka netruko nė metų. R.Bžeskienė atviravo, kad pirmosios skyrybos nebuvo tokios skaudžios, tačiau prisipažino, kad tuometiniam savo vyrui ji susimokėjo už skyrybas.

„Aš turėjau dvi skyrybas ir mano abu vyrai buvo žinomi. Su jais labai smagu gyventi santuokoje, kai tu neturi vaikų. Bet kai atsiranda vaikai, gyvenimo ritmas pasikeičia ir darosi sudėtinga“, – sakė R.Bžeskienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Reda Bžeskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Reda Bžeskienė

Reda teigė, kad galėjo daryti tarptautinę karjerą ir gyventi užsienyje, bet tuo metu ji įsimylėjo, o meilė yra jos gyvenimo variklis.

„Aš pati pasirinkau šeimą, o ne karjerą. Aš nemanau, kad esu gražuolė ir nemanau, kad mano buvę vyrai mane įsimylėjo dėl to, kad aš buvau graži moteris. Aš tuo metu veikiau daugiau nei dažiausi blakstienas“, – teigė Reda.

Ar R.Bžeskienė trečią kartą nertų į santykius su žinomu vyru? „Tikrai ne. Aš dabar daug atsargesnė visais klausimais“, – įsitikinusi ji.

Reda atviravo, kad antros skyrybos buvo ypač sunkios. „To nelinkėčiau nė vienai moteriai. Išsiskyrusios moterys supranta, apie ką aš kalbu. Ypač kai tu lieki vienas su mažais vaikais. Ir tada pradedi galvoti, kaip tu gyvensi toliau, nes šeimoje gyventi nebegali.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Reda Bžeskienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Reda Bžeskienė

R.Bžeskienė neslepia – tik dabar, praėjus kiek daugiau nei dvejiems metams, ji vėl pamažu ima džiaugtis gyvenimu.

„Aš tiesiog žiūrėdavau į vandenyną, besileidžiančią saulę, aplink žmonės laimingi, o aš stumiu vežimėlį ir man byra ašaros. Vidinis skausmas buvo labai stiprus ir kartais negalėjau suvaldyti emocijų. Galiu pasakyti, kad dabar – daugiau nei po dvejų metų, aš išsitiesiu ir jau pradedu matyti spalvas, pakeliu akis į dangų ir pradedu norėti gyventi spalvotą gyvenimą. Buvo juodas etapas“, – laidoje „Nuo... Iki...“ kalbėjo R.Bžeskienė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Reda Bžeskienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Reda Bžeskienė

Išgirdusi klausimą, ar tiesa, kad antrą dukrą ji gimdė viena, Reda atsiduso: „Taip, kai gimdžiau, buvau viena. Jūs jo (Egmonto – red.) ir paklauskit, kur jis tuo metu buvo. Jis atvažiavo paskui.“

Tad kokia buvo jųdviejų su E.Bžesku skyrybų priežastis?

„Tie santykiai nebuvo blogi, bet buvo tam tikrų niuansų, dėl kurių pradėjo griūti mūsų santuoka. Yra ta priežastis, ją žino Egmontas, bet aš tikrai jos neįvardinsiu dėl to, kad aš gerbiu save ir jį, kaip vaikų tėvą. Nebuvo taip, kad staiga mus ištiko santykių krizė ar staiga nesutapo charakteriai. Aš manau, kad kai tu negali įvardyti tikros skyrybų priežasties, tada tu sakai, kad nesutapo charakteriai...“ – LNK laidoje sakė R.Bžeskienė.

Reda ir Egmontas augina du vaikus: 2013-iųjų vasarą porai gimė pirma dukra, 2016-ųjų sausį – antroji atžala.

15min primena, kad Egmontas Redai pasipiršo 2011 metų rugpjūtį, po septynių mėnesių draugystės.

Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė susituokė 2012 metų gruodį, Koh Samui saloje Tailande. Grįžę į Lietuvą jaunavedžiai santuoką užregistravo ir Vilniaus santuokų rūmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius