-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Redirected / Už Lietuvą!“ aktorius Danielis J.Williamsas: apie pirmus kartus Lietuvoje

Emilio Vėlyvio filme „Redirected / Už Lietuvą!“ vaidinęs britų aktorius Danielis Johnas Williamsas interviu metu prisipažino apie pirmus kartus, patirtus Lietuvoje. Aktoriui didžiausią įspūdį paliko pirmos susišaudymo scenos kino aikštelėje, taip pat pirmieji nuvažiuoti kilometrai priešpriešine eismo juosta bei pirmą kartą lietuviškai ištartas „aš tave myliu“.
Danielis J.Williamsas
Danielis J.Williamsas / Pauliaus Maukausko nuotr.

„Šaudyti iš ginklo buvo žiauriai kieta ir įdomu. Dariau tai pirmąkart būtent Lietuvoje. Rankose laikydamas ginklą, užtaisytą pilna apkaba, visuomet buvau labai atsargus ir norėjau būti 100 procentų tikras dėl to, ką darau“, – sako D.J.Williamsas.

Aktoriaus teigimu, susišaudymo scenos iš jo pareikalaudavo maksimalaus susikaupimo ir atsakomybės. D.J.Williamsas visuomet norėdavo įsitikinti, ar niekam nesukels pavojaus, ir jau kūrė planus apie tai, kur „neštų skudurus“ įvykus nesėkmingam šūviui.

„Manau, kad žmonės neturėtų žaisti su ginklais. Įsivaizduokite, kas būtų nutikę, jei aš būčiau netyčia paspaudęs gaiduką ir ką nors nudėjęs? Tikrai nebūčiau laimingas. O jūs daugiau niekada manęs nepamatytumėte. Kuo greičiau bėgčiau iš Lietuvos. Tai būtų tikras „Redirected“ (nukreipimas anglų k.)“, – teigia aktorius.

Įtampos akimirkų aktoriui netrūko ir po ilgų valandų filmavimo aikštelėje.

„Teko kurį laiką važiuoti automobiliu priešpriešine eismo juosta, kol supratau, jog esu Lietuvoje, ne Didžiojoje Britanijoje, ir eismas čia vyksta dešine kelio puse. Bet nežinau, ar tai buvo didesnė klaida, ar mėginimas taisyklingai lietuviškai ištarti „aš tave myliu“, – juokiasi D.J.Williamsas.

Aktorius su nostalgija prisimena filmavimus Lietuvoje. D.J.Williamsas pažada grįžti į šią, kaip pats sako, „gražią bei magišką“ šalį. Greičiausiai tam, kad išgertų kavos ar stiklą pamėgto gėrimo su savo „lietuviška šeima“ – taip jis vadina „Redirected / Už Lietuvą!” filmo komandą.

Emilio Vėlyvio režisuoto filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ premjera įvyks 2014 m. sausio 10 d.

D. J. Williamso interviu galite pamatyti čia:

VIDEO: Danielis Johnas Williamsas interviu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius