Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 05 29 /16:40

Renatos Mikailionytės ir Aro Vėberio dukrai Marijai – teismas už narkotikus

Sostinės teismas ėmėsi nagrinėti baudžiamosios bylos, kurioje kaltinimų sulaukė ir 18-metė Marija Vėberytė – garsaus modelio Renatos Mikailionytės ir „Naktinių personų“ nario Aro Vėberio dukra.
Aras Vėberis ir Renata Mikailionytė
Aras Vėberis ir Renata Mikailionytė / 15min.lt nuotr.

Buvusios manekenės, modelių agentūros bendraturtės ir mados renginių režisierės Renatos Mikailionytės bei grupės „Naktinės personos“ nario Aro Vėberio dukrai Marijai tik balandį suėjo aštuoniolika, tačiau mergina jau turi bėdų su teisėsauga – Vilniaus apygardos teismas pirmadienį ėmėsi nagrinėti bylą, kurioje garsių tėvų atžala kaltinama narkotinių medžiagų laikymu, rašo alfa.lt.

Teismo pirmininko padėjėja ryšiams su visuomene Raimonda Jagminaitė 15min informavo, kad įvykis, atvedęs jaunuolius į teismo suolą, užfiksuotas 2016-ųjų rugsėjį. „Kartu teisiamas pilnametis, už tai, kad pardavė narkotinių medžiagų nepilnametei“, – minėjo teismo atstovė.

Už tai, kad dar būdama nepilnametė, turėjo kanapių, M.Vėberytei dabar gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, bauda ar areštas.

Merginos motina R.Mikailionytė viliasi, kad procesas baigsis su dar mažesnėmis pasekmėmis – ji prašo teismo atleisti dukterį nuo baudžiamosios atsakomybės pagal jos laidavimą.

M.Vėberytės bylą, kurioje mergina teisiama kartu su 19-mečiu Luku Biriukovu, teisėjas Vladislavas Lenčikas svarsto už uždarų durų ir konkretesnės su disponavimu narkotikais susijusios aplinkybės nėra viešinamos. Aišku tik tiek, kad vaikinas šioje byloje figūruoja kaip kanapių platintojas, tad jam gresia ir gerokai griežtesnė atsakomybė – mažiausiai dveji metai laisvės atėmimo.

Kaip žinoma, R.Mikailionytė su A.Vėberiu senokai yra pasukę skirtingais keliais, o Marija po tėvų skyrybų liko gyventi su mama.

„Kol kas nekomentuosiu, gal kada vėliau. Klauskite Renatos“, – 15min pirmadienį sakė A.Vėberis.

Su R.Mikailionyte 15min susisiekti kol kas kas nepavyko, mobiliuoju ji neatsiliepė.

M.Vėberytės ir L.Biriukovo teismą neviešai numatoma tęsti vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius