-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Restorano atidaryme K.Meschino paatviravo apie valgymo įpročius: mėgsta lankytis maisto turguose

Trečiadienio vakarą žymūs žmonės rinkosi į naujo restorano atidarymą. Susirinkusių svečių laukė tikra vaikystės skonių ir jaukių patiekalų fiesta – jie turėjo išskirtinę progą pasimėgauti nostalgiją sukeliančių gėrybių. Renginio metu pramogų pasaulio atstovai atskleidė ir savo didžiausias nuodėmes bei mitybos ypatumus.
Solveiga Mykolaitytė su širdies draugu, Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino, Eglė Kernagytė-Dambrauskė su sūnumi
Solveiga Mykolaitytė su širdies draugu, Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino, Eglė Kernagytė-Dambrauskė su sūnumi / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Maistas Restoranas

Restorano atidarymo šventėje apsilankė viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis, dizainerė Sandra Šernė su vaikais, tinklaraštininkė Inga Žuolytė, drabužių kūrėja Gabrielė Gineikaitė, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, TV laidų vėdėja Justė Žičkutė su sese, dizaineris Robertas Kalinkinas, dainininkė Dileta Meškaitė-Kisielienė, vizažistė Jurga Kartu, TV laidų vedėja Eglė Kernagytė-Dambrauskė su sūnumi, modeliai Justina Ieva Steponavičiūtė, Simona Starkutė, radijo laidų vedėjas Petras Daunys ir kiti.

Organizatorių nuotr./Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas
Organizatorių nuotr./Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas

Vilniaus „Ogmios mieste“ įsikūrusiame restorane „Kiškio kopūstai“ svečiai galėjo mėgautis nostalgiškais patiekalais, primenančiais mamos virtuvę bei jaukia atmosfera.

Modelis Solveiga Mykolaitytė į renginį atvyko su širdies draugu, kikboksininku Mantu Rimdeiku. Gražuolė pasakojo, kad šio restorano patiekalai jai ypač primena namus. Būtent tokius patiekalus švenčių metu gamina Solveigos mama. „Mano tėtis labai mėgsta gaminti cepelinus. Todėl nenustebinsiu pasakydama, kad atvykus aplankyti tėvų laukia tikra cepelinų puota“, – juokėsi žinoma moteris.

Restorano atidarymo akimirkos – galerijoje:

Renginio nepraleido ir socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Ją atlydėjo mylimasis, reperis Remigijus Daškevičius. Karolina pasakojo, kad šeimos švenčių metu mama gamina „mamiškus“ patiekalus, tačiau ant stalo netrūksta ir itališkų maistų. Mergina juokėsi, kad pirmą kartą cepelinų paragavo sulaukusi 16 metų ir dabar yra jos cepelinų era.

„Mano tėčio mėgstamiausias lietuviškas patiekalas yra bulviniai blynai. Pastebėjau, kad visiems italams šis patiekalas patinka labiausiai. Aš pati labai mėgstu įvairiai paruoštas bulves. Na, o vaikystė man asocijuojasi su makaronais. Juos valgydavau kiekvieną dieną – tai vienintelis dalykas, be ko negaliu gyventi net ir laikydamasi dietų“, – pasakojo K. Meschino.

Organizatorių nuotr./Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino
Organizatorių nuotr./Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino

Pasiteiravus, kokiuose restoranuose pora mėgsta lankytis labiausiai, R. Daškevičius sakė, kad svarbiausia yra maisto kokybė. Jei patiekalas prastas, brangiu interjeru vaikino nepapirksi. „Su Karolina labai mėgstame lankytis maisto turguose, kur gali paskanauti skirtingų patiekalų“, – sakė atlikėjas. „Remis labai skaniai gamina, todėl mes labai dažnai valgome namie“, – pridūrė K. Meschino.

Pakviestieji skanavo silkės užkandį, lietuviškus sūrius ir mėsas, keptą varškės sūrį su medaus karamele, pikantiškas salotas, marinuotas ir raugintas daržoves, šaltibarščius, baltą mišrainę, želę, kąstinio kremą ir kepenėlių paštetą. Labiausiai išalkusių laukė cepelinai su mėsa ar varške ir švilpikai. Desertas – karšti žagarėliai su karamele – sukėlė tikrą nostalgiško skonio bangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius