-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Restorano atidaryme nėštukės Ineta Puzaraitė ir Baiba Skurstene mėgavosi vakariene iš burokėlių

Trečiadienio vakarą Vilniuje kviestiniai svečiai turėjo galimybę įvertinti neseniai duris atvėrusį restoraną „Busy Beet“. Vakarėlio svečių laukė skonių šventė, kurią šiam vakarui paruošė virtuvės šefas Audrius Goštautas.
Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai, Baiba ir Mykolas Serdiukai
Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai, Baiba ir Mykolas Serdiukai / „Busy Beet“ nuotr.

Simboliška, tačiau visuose pateiktuose užkandžiuose dominavo burokėlis. Specialiai šiam vakarui A.Goštautas patiekė įvairius užkandžius, kuriuose pagrindiniu smuiku griežė būtent ši daržovė.

„Busy Beet“ nuotr./Restorano atidarymo akimirka
„Busy Beet“ nuotr./Restorano atidarymo akimirka

Atrodytų, paprasta daržovė iš močiutės daržo visus nustebino netikėtomis skonių variacijomis. Svečiai skanavo lašišą, sūdytą burokėliuose, ožkos sūrį su burokėlių geliu, marinuotą jūros šukutę su burokėlių sultimis, tortą su burokėlių dulkėmis.

Įvertinti naujojo restorano atskubėjo būrys garsenybių. Kūdikio besilaukianti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė į šventę atvyko su savo vyru Ąžuolu. Ineta juokėsi, kad burokų visada galima rasti jų šaldytuve.

„Kaip kitos šeimos eina į parduotuvę, kai reikia pieno, tai mes einame, kai nėra virtų burokų“, – juokėsi I.Puzaraitė-Žvagulienė.

„Busy Beet“ nuotr./Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai
„Busy Beet“ nuotr./Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai

Dainininkės ir jos vyro verslininko namuose itin dažnas patiekalas yra salotos su burokėliais, tačiau pasiduoti improvizacijai ir panaudoti buroką netikėtose formose šeima vis nesiryždavo. „Mus šį vakarą labai nustebino netikėti buroko skoniai, ypač patiko ožkos sūris su riešutais ir burokėlių glajumi“, – sakė ji.

Štai „keksiukų karaliene“ tituluojamai Liucinai Rimgailei įvairios burokėlio variacijos yra ne naujiena. Konditerinių gaminių specialistė yra kepusi pyragus su morkomis, figomis, keksiukus su rūkytu varškės sūriu ir juoda duona.

„Labai smagu, kad restoranas laikosi savo koncepto. Pavadinime yra žodis „burokėlis“ ir vakaro metu gavome burokėlių. Viskas labai šiuolaikiškai pateikta, stebina netikėtos formos, o ir skonis nenuvilia. Kiekvienas patiekalas yra didelis siurprizas tiems, kurie nedirba maisto versle“, – sakė L.Rimgailė.

„Busy Beet“ nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos
„Busy Beet“ nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos

Šventiniame atidaryme, kurį vedė Saugirdas Vaitulionis, taip pat dalyvavo aktoriai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys, kūdikio besilaukianti atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė su vyru Mykolu, modelis Simona Starkutė, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su sužadėtiniu Mantu, laidų vedėjai Ugnė Galadauskaitė su draugu Mariumi Sipariu, Arnas Klivečka su žmona Ramune, Žygis Stakėnas.

Čia buvo galima sutikti ir Dianą Dargienę su dukra Une, atlikėją Valeriją Iljinaitę, sporto trenerį Martą Kalendrą, modelį Simoną Phamą.

„Busy Beet“ nuotr./Ugnė Galadauskaitė
„Busy Beet“ nuotr./Ugnė Galadauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius