Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Retai vakarėliuose matoma Jazzu su mylimuoju Donatu nepraleido gurmaniškos vakarienės

Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę pasimėgauti gurmanišku vakaru sostinėje. Gausaus būrio žinomų pramogų pasaulio atstovų laukė kruopščiai apgalvota programa, nepamirštama vakarienė ir pokalbiai apie maistą.
Simona Starkutė, Donatas Ivanauskas su Juste Arlauskaite-Jazzu, Deimantė Kazėnaitė, Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis
Simona Starkutė, Donatas Ivanauskas su Juste Arlauskaite-Jazzu, Deimantė Kazėnaitė, Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis / Renginio nuotr.

Renginyje dalyvavo Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Robertas Kalinkinas, Simona Starkutė, Kristina ir Vygintas Kaikariai su dukra Kristina, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Orijus Gasanovas, Ugnė Galadauskaitė su sužadėtiniu Mariumi Sipariu, Deimantė Kazėnaitė, Saugirdas Vaitulionis, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė, Laisvė Radzevičienė, Vytaras Radzevičius ir kiti.

Renginio nuotr. /Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla
Renginio nuotr. /Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla
Renginio nuotr. /Kristina ir Vygintas Kaikariai su dukra Kriste
Renginio nuotr. /Kristina ir Vygintas Kaikariai su dukra Kriste

Vakaro restorane „Trinity“ taip pat nepraleido dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Jai kompaniją palaikė mylimasis Donatas Ivanauskas. Atlikėja pasakojo, mėgstanti eiti vakarieniauti į restoranus, tačiau jos širdies draugas mieliau lieka valgyti namie.

„Nevadinu savęs itin didele gurmane, tačiau man patinka skanus, įvairus maistas, vis paragauti ir atrasti kažką naujo. Taip pat, man patinka improvizuoti gaminant. Tačiau bėda yra mano vyras. Jis nesiveda manęs į restoranus arba daro tą labai retai. Jis sako, kad aš gaminu skaniau. Kai darau maistą namie, aš labai stengiuosi“, – juokėsi dainininkė.

J.Arlauskaitė-Jazzu pasakojo, kad yra didelė žalios žuvies gerbėja, todėl jai itin patiko lašiša. Vakaro viešnia pasakojo, kad atėjus į restoraną, daug ką pasako jų kepta duona, sviestas ir pagardai. „Šį vakarą duona buvo puiki. Tad nenuostabu, kad ir kitas vakaro meniu man labai patiko“, – įspūdžiais dalinosi atlikėja.

Renginio nuotr. /Orijus Gasanovas
Renginio nuotr. /Orijus Gasanovas

Degustacinės vakarienės nepraleido ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi. Žinoma moteris pasakojo, kad nėra įpratusi taip vėlai valgyti. Taip pat, moteris retai išeina vakarieniauti su vyru – gyvenimo ritmą dabar diktuoja sūnus. Kur kas dažniau A.Jagelavičiūtė restoranuose valgo dienos metu.

„Kai atėjome šiandien į vakarėlį, draugai sakė, kad pasirodėme po ketverių metų. Puikus vakaras, nuostabi kompanija, buvau pamiršusi tokį ilgą vakarieniavimą. Namuose mes valgome vakarienę 17 val. vakaro. Nesame italai, prancūzai ir vėlus vakarieniavimas nėra mūsų šeimos dalykas. Vėlyva vakarienė man asocijuojasi su švente“, – šypsojosi A.Jagelavičiūtė.

Renginio nuotr. /Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė
Renginio nuotr. /Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė

Kotrynos bažnyčios pašonėje veikiantis restoranas nuo šiol kvies paskanauti patiekalų, kuriuose atsispindės Viduržemio regiono tradicijos. Unikalumą kurs sezoniniai vietiniai ingredientai, kurių galima nusipirkti ūkininkų turguje.

Restorano „Trinity“ meniu rūpinasi virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Jis prieš porą mėnesių grįžo iš Didžiosios Britanijos. Užsienyje vyras dirbo „Michelin“ žvaigždėmis įvertintuose restoranuose.

Vakarienės akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius