Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Režisieriaus Aleksandro Broko žmona Gretė laukiasi pirmagimio

Per metus įsižiebusi meilė, praėjusį rudenį vainikuota vestuvėmis, o dabar – dar ir būsimos tėvystės džiaugsmas. Atrodo, režisieriaus, prodiuserio Aleksandro Broko (37) ir jo mylimosios, „Intimissimi“ komercijos vadovės Lietuvoje Gretės Smičiūtės-Brokienės (26) istorija klostosi tiesiog tobulai.
Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė / Eglės Jociūtės nuotr.

2017-ųjų rugsėjo 9-ąją, kaip patys sakė, Gretė ir Aleksandras tapo amžinais bendrakeleiviais – sostinėje vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Tačiau neilgai trukus, prie jųdviejų gyvenimo kelionės prisijungs didelis džiaugsmas – dar vienas šeimos narys. Pora laukiasi vaikelio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po metų draugystės susituokė režisierius Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė: „Buvo ideali diena“

Kalbėdama su 15min Gretė sako, kad visa šeima, būsimieji seneliai, tarp kurių ir Gretės tėtis, „AAA Holdingas“ vadovas Algimantas Smičius bei mama, žinoma šalyje šampano ekspertė Jolanta Smičienė tiesiog negali nustygti vietoje. O ir jiedu su Aleksandru išvysti naujagimį – viskas planuota, nuoširdžiai norėta ir pačiu laiku.

Grete, su Aleksandru visai neseniai tapote šeima – tik rugsėjį iškėlėte vestuves, o jau dabar ją gausinate. Nusprendėte nieko nelaukti?

Kad abu norime vaikų, išsišnekėjome dar per pirmą pasimatymą, visada šiuo klausimu žvelgėme viena kryptimi. Tačiau kuriant santykius, šeimą, tokie gyvenimo etapai, kaip sužadėtuvės, vestuvės, mūsų nuomone, turi įvykti pirmutine tvarka, todėl labai natūraliai ir smagiai juos išgyvenome, o štai viso to rezultatas.

Tai kaip jautiesi? Kokie jausmai verda viduje žinant, kad netrukus tapsi mama?

Visuomet laikiausi minties, jog laimė mėgsta tylą, bet šiuo atveju, laimę sunku paslėpti... Ačiū, jaučiuosi puikiai! Jausmas nuostabus, toks, kokį ir įsivaizdavau, niekada neabejojau, kad nėštumas – vienas gražiausių periodų moters gyvenime. Turiu puikių motinystės pavyzdžių – savo mamą, močiutę, todėl esu visiškai ramiame laukime.

Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė

Koks tas nėštumas? Sunkesnis, o gal lengvesnis, nei tikėjaisi?

Na, nenoriu prisikalbėti, tačiau nėštumas itin lengvas, ramus ir vien gražiausias emocijas suteikiantis – juk šalia turiu nuostabų palaikymą – savo vyrą Aleksandrą. Neteko susidurti nei su pykinimu, nei su ypač dideliu nuovargiu ar mieguistumu, gyvenimo tempas visiškai nesulėtėjo – tik tradicines slidinėjimo atostogas teko praleisti.

Kaip reagavo Aleksandras, kai pranešei šią džiugią žinią? Turbūt abiem iš veido šypsena nedingsta iki šiol – nekantraujate tapti tėvais...

Kad po širdimi nešioju gyvybę, sužinojau būdama komandiruotėje Maskvoje, praėjus dienai po to, kai išvažiavo pas mane savaitgaliui atvykęs Aleksandras. Šypsena nedingsta iki šiol... Aleksandro reakciją, matyt, atsiminsiu dar ilgai, paskambinusi pranešiau žinią, o jis atsakė: „Brangioji, taigi aš jau viską žinojau, juk toks ir buvo planas.“ Neabejoju, kad jis bus puikus tėtis, koks yra ir sutuoktinis: mylintis, rūpestingas, saugantis, o svarbiausia – nuolat įkvepiantis įvairiapusiškai tobulėti.

Turbūt būsimieji seneliai irgi netveria savame kailyje?

Panašu, kad būsimi seneliai kartais džiūgauja net labiau nei būsimi tėveliai (šypsosi). Labiausiai apsidžiaugė tikriausiai mano tėvelis, žinau, kad labai to laukė ir be galo džiaugiausi, kai su Aleksandru pranešėme žinią.

Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė

Ar nėštumas kaip nors pakeitė tavo gyvenimo ritmą? Galbūt jau po truputį pristabdai darbus?

Kol kas ne. Nei jėgų, nei noro nestinga nei darbams, nei aktyvesniam laisvalaikiui.

Tave žavu stebėti iš šalies, atrodo, tokia jauna, o jau tiek pasiekusi – neseniai tapai „Intimissimi“ komercijos vadove. Tai kaip, sakai, karjera šiek tiek palauks, šeima – pirmoje vietoje?

Komercijoje ir rinkodaroje esu jau 5 metus, dirbau skirtingose sferose, su skirtingais produktais, todėl sukaupta patirtis ir žinių bagažas leido tapti šio žymaus pasaulyje ženklo prekybos vadove Lietuvoje. Ambicijos visuomet buvo mano varomoji jėga, todėl sakyti, kad karjera palauks – nėra iki galo apie mane, tačiau šeima vis tik mano prioritetas, buvimas žmona – vienas malonumas. Neabejoju, kad pavyks suderinti ir motinystę, ir karjerą – juk tai tik nusiteikimo ir plataus požiūrio klausimas.

Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė

Papasakok, kaip klostosi santuoka su Aleksandru. Ar jūsų santykiai kaip nors pasikeitė, kai oficialiai tapote vyru ir žmona?

Mes stengiamės ir mūsų santuoka kupina meilės ir dinamiškumo. Tai lyg komandinis „darbas“, vienas kitą papildome, o svarbiausia – nuolat judame į priekį. Santykiai keičiasi nuolat, tik į gera, juk tiek daug vienas iš kito išmokstame.

Asmeninio albumo nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė

Abudu su Aleksandru esate daug keliaujantys darbo reikalais žmonės. Ar spėjate dviese pasidžiaugti netrukus pagausėsiančia šeima? Galbūt kai vaikelis gims, vyras žada sumažinti kelionių skaičių?

Labai džiaugiuosi, kad abu gyvename aktyviai ir daug keliaujame, tiek kartu, tiek atskirai. Laiko pasidžiaugti apstu. Tikiu, kad gimus vaikučiui, daug kas pasikeis ir mums teks derintis prie tėvelio ritmo, tačiau nenorėčiau, kad jis sumažėtų, labai džiaugiuosi tokiu gyvenimo būdu ir savo vyro aktyvumu, o iššūkiai manęs niekada negąsdino, juk mes – pasaulio žmonės, o šeima turi būti kartu...

Kelintą nėštumo mėnesį skaičiuojate? Galbūt jau aiški ir lytis?

Šiuo metu esu 5-ajame nėštumo mėnesyje. Gandrai turėtų aplankyti vasaros pradžioje. O lyties klausimą būsimi tėveliai norėtų pasaugoti sau.

Ar jau prasidėjo paruošiamieji darbai – vardo rinkimas, kambario įrengimas, drabužėlių pirkimas?

Oi, tikrai taip! Vardo rinkimu užsiima visa šeima ir šeimos draugai, jau senokai (juokiasi). Aleksandras iš vienos komandiruotės parvežė pirmąjį žaisliuką, o aš būdama komandiruotėje Veronoje, nupirkau pirmuosius Itališkus batukus... Laiko dar turime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius