-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskaitė vaizdo klipe mokė šokti pagal „The Prodigy“ muziką

Kas po sunkios darbo dienos padeda ištaškyti nuovargio ir blogių emocijų likučius? Sako, šokis. Taigi šią idėją savo kailiu išmėgino buvusios laidos „Karamelinės naujienos“ vedėjos Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskaitė. Praėjusį penktadienį po darbų merginos nusprendė pašėlioti pagal elektroninės muzikos garsus, o Rimantės vaikinas Povilas Miškinis-Eudukonis viską užfiksavo.
Rimantė Kulvinskytė (dešinėje) ir Indrė Kavaliauskaitė
Rimantė Kulvinskytė (dešinėje) ir Indrė Kavaliauskaitė / Youtube.com stopkadras

„Šis vaizdo klipas sukurtas darbo pabaigoje. Mes žiūrėjome daug visokiausių virusinų vaizdo klipų Youtube.com svetainėje.  Rimantės draugas paleido mums paklausyti „The Prodigy“ muziką. Tuomet aš pademonstravau, kaip pagal tokią muziką reiktų šokti. Mes abi su Rimante pradėjome juokaudamos išsidirbinėti . Tai va, išėjo toks visai nerepetuotas, vienu dubliu nufilmuotas filmukas, kurį mes sakėme kartosime netikėčiausiose vietose“, – portalo Žmonės.lt paklausus apie klipo sumanymą juokėsi I.Kavaliauskaitė.

Beveik pusantros minutės trunkančiame vaizdo klipe merginos laužytais judesiais, rankomis raiko orą bei mėgina atlikti brake‘o judesiukus pagal elektroninės muzikos dievų „The Prodigy“ dainą „Smack my bitch up“. O štai energingo vaizdo klipo pabaigoje pasirodo dar netikėtesnis (nei jau be galo keistai šokančios laidos vedėjos – red.past.) užrašas – „dūros“.

„Kai iš savęs išsidirbinėji, tai reikia išsidirbinėti iki galo.  Po šio vaizdelio kalbėjome, kad suklydome tik vienoje vietoje – reikėjo filmuoti prie durų ir tada būtų dūros prie durų. Ir prie pačių keisčiausių ir aktualiausių durų. Pavyzdžiui, šiandien reikėtu šokti prie Ūkio banko durų“, – porino Indrė.

Indrė portalą Žmonės.lt patikino, kad tikrai norėtų tęsti šią tradiciją, nes šiame vaizdo klipe užfiksuotos pačios geriausios emocijos. O ir, kitą vertus, „kas kitas prajuokins, jei ne pats save“.

Jūsų dėmesiui Rimantės ir Indrės elektroninės muzikos šokių judesių pamoka:

VIDEO: Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskatė šoka pagal „The Prodigy“ dainą „Smack my bitch up“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius