-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimantė Kulvinskytė ir Povilas Miškinis: apie skaudžią dvynių netektį, vėl laukiamą kūdikį ir meilę

Daugiau nei prieš pusmetį skaudžiai išgyvenę netektį – praradę dvynius, o dabar vėl kūdikio besilaukiantys kūrybininkai, reklamos ir viešųjų ryšių agentūros „Ad Majesty“ bendraturčiai Rimantė Kulvinskytė (30) ir Povilas Miškinis-Eidukonis neslepia, kad patirti išgyvenimai išmokė dar stipriau, karščiau ir nuoširdžiau mylėti vienas kitą.
Rimantė Kulvinskytė ir Povilas Miškinis-Eidukonis
Rimantė Kulvinskytė ir Povilas Miškinis-Eidukonis / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

O posakis „Svetimo skausmo nebūna“, tikina, negalioja, skausmu reikia dalytis, nes tik atvirumas ir informacija yra pats geriausias palaikymas žmonėms, kurie išgyveno tą patį.  

„Mums laimė baigėsi tą akimirką, kai gydytojai pareiškė, kad kūdikiai nesivysto... Kiekvienas kentėjome savaip. Tai buvo lyg koks dugnas. Dugnas abiem. Povilas nerodė savo skausmo, kad palaikytų mane. Aš irgi laikiausi, kiek galėjau, bet jaučiausi visiškai tuščia, nevisavertė“, – prisimena Rimantė.

Tačiau pradėję daugiau socializuotis sužinojo, jog kone kas antra pora prisipažino patyrusi persileidimą ar turėjusi panašių problemų. Tas žinojimas, sako Rimantė, gal skausmo ir nepalengvina, bet bent jau padeda atsikratyti kaltės jausmo dėl to, kas nutiko. 

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius