-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimo Valeikio trauma nenumalšino noro dalyvauti „Nerealiųjų” laidoje!

Charizmatiškasis „Paparacų” vedėjas ir Natalijos Zvonkės laidos partneris praėjusį savaitgalį trankiai atšventė savo 32 gimtadienį. Po jo tikina ne tik supratęs, kad jau sensta, bet ir gavęs tikrą moralės pamoką.
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / TV3 nuotr.
Temos: 1 Trauma

„Nežadėjau jokių trankių pramogų. Išėjom su draugais į miestą ir tiek. Bet pabaiga buvo visai ne tokia, kokios tikėjausi. Dabar žmona su manim net nešneka, nes ne tik su jaunom merginom šokau, bet dar ir traumą gavau...”, – pasakoja Rimas.

Su draugais į vieną naktinį klubą nuėjęs Rimas ne tik gerai paūžė, bet ir kaip reikiant prisišoko. Vieno šokio metu TV3 laidos „Paparacai” vedėjas nusprendė pademonstruoti akrobatinius triukus. Stodamas ant rankų, Rimas pajuto, kaip kažkas skaudžiai trakštelėjo petyje, praneša TV3.

„Dažniausiai man pavyksta visai neblogai pasirodyti šokių aikštelėje, bet po šio karto rankos nebepakeliu. Taigi, gavau moralumo pamoką, kad nėra ko su jaunom merginom šokti... Likimas man pirštu parodė į artrito susuktus sąnarius, senstu, nieko nepadarysi”, – gimtadienio įspūdžius pasakoja Rimas.

Gal trauma nebūtų taip suerzinusi Rimo, jei ne pasiryžimas šį šeštadienį kartu su sūnumi Pauliumi dalyvauti nepakartojamame TV3 šeimų žaidime „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga”.

„Iš tiesų su petim man tikrai nėra gerai, be to, dalyvaujant varžybose norisi gerai pasirodyti, o ten ir tinklu karstytis reikia, ir su priešininku apsistumdyti dvikovoje. Kaip tėvas privalau nenuvilti sūnaus ir laimėti. Pauliui apie nedalyvavimą net nedrįsau sakyti, nes žinojau, kad iš pradžių jis nuliūs ir į mane kreivai pasižiūrės... Nusprendžiau rizikuoti. Nors raišas ir kreivas esu, bet dėl savo šeimos kovosiu Nerealiųjų žaidime”, – optimistiškai nusiteikęs pasakojo Rimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius