-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rita Pivoriūnaitė. „Jos užpakaliukas – pats dailiausias“

Ne paslaptis, kad žaviajai Europos kiokušin karatė čempionei Ritai Pivoriūnaitei (22) išskirtinį dėmesį jau kurį laiką rodo Seimo narys Andrius Šedžius (34).
Rita Pivoriūnaitė
Rita Pivoriūnaitė / V. Ovadnevo nuotr.
V. Ovadnevo nuotr./Rita Pivoriūnaitė
V. Ovadnevo nuotr./Rita Pivoriūnaitė

„Rita – viena iš gražiausių projekto „Kviečiu šokti“ dalyvių. O ar matėte jos užpakaliuką? Turbūt jis pats dailiausias, kokį kada nors man teko matyti“, – žodžių į vatą nevynioja Andrius.

Rita, išgirdusi tokias kalbas, tik skaniai nusijuokia. „Aš net nežinau, kodėl visi taip analizuoja mano ir Andriaus santykius? Jis man nerodo didesnio dėmesio nei kitoms projekto dalyvėms. Andrius maloniai, draugiškai ir aktyviai bendrauja su kiekviena mergina“, – sako Europos kiokušin karatė čempionė.

Andrius Tau patarė rengtis kūno formas, o labiausiai, žinoma, Tavo dailų užpakaliuką pabrėžiančiais aptemptais drabužiais. Ar atsižvelgei į jo patarimą?

Teks Andrių nuvilti, tačiau dėl jo savo garderobo tikrai nekeisiu (juokiasi).

Neseniai žavioji sportininkė buvo pastebėta buvusios manekenės Giedrės Rusytės vyro Arūno Savukyno (39) draugijoje. Imta manyti, kad juos sieja ne šiaip bičiulystė. „Kai sutikau dalyvauti šokių projekte, numačiau, kad bus bandoma knaisiotis po mano asmeninį gyvenimą, tačiau į visus panašius klausimus turiu tik vieną atsakymą – tai tik mano reikalas“, – šypsosi Rita ir kategoriškai atsisako išduoti, ar šiuo metu turi širdies draugą.

Plačiau skaitykite naujausiame žurnale „Privatu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius