-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokerių „Kings Of Leon“ koncerto Vilniuje klausėsi ir garsenybės, tarp jų – Monika Pundziūtė

Melomanų svajonė išsipildė – antradienio vakarą prie sostinės „Siemens“ arenos būriavosi eilės roko muzikos mylėtojų. Čia koncertą surengė vienas ryškiausių šiuolaikinio roko kolektyvų pasaulyje – „Kings of Leon“. Trijų brolių ir jų pusbrolio ketveriukė Vilniuje pristatė savo naujausią, 2016 spalį dienos šviesą išvydusį albumą „WALLS“.
„Kings of Leon“ koncerto Vilniuje akimirka
„Kings of Leon“ koncerto Vilniuje akimirka / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Neeilinio koncerto nepraleido tūkstančiai grupės gerbėjų Lietuvoje, tarp jų – ir žinomi žmonės. Pasiklausyti mėgstamos muzikos susirinko kultūros, verslo, pramogų pasaulio atstovai.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Kings of Leon“ euforija: JAV žvaigždžių hitus Vilniuje traukė pilna arena

Čia buvo galima sutikti laidų vedėją Igną Krupavičių su mylimąja Vaida Kazakauskyte, dainininkę Justiną Arlauskaitę-Jazzu su širdies draugu Donatu Ivanausku, „Freaks on Floor“ lyderį Justiną Jarutį, muzikos prodiuserį Justiną Čekuolį su žmona Akvile, su drauge čia pasirodė Benas Aleksandravičius „ba.“, Leonardas Pobedonoscevas-Leo, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir daugelis kitų.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Benas Aleksandravičius „ba.“
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Benas Aleksandravičius „ba.“
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Vytautas Rumšas jaunesnysis
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Vytautas Rumšas jaunesnysis

Koncerto nepraleido ir Monika Pundziūtė-Monique. „Grupės gerbėja esu nuo pat pirmųjų jos hitų, „Kings Of Leon“ klausau jau seniai, todėl džiaugiuosi, kad turiu galimybę šįvakar būti čia kartu su jais“, – 15min sakė Monika.

Roko muzika jos mėgstamų dainų grojaraštyje skamba dažniau nei bet kuri kita. Kaip pati sako, nuo roko muzikos prasidėjo jos pačios naujas gyvenimo etapas. „Kai atvažiavau gyventi į Vilnių, klausiausi vien tik roko, namuose, kuriuose gyvenome su bičiule, pastoviai grodavo ši muzika, todėl ji man itin artima“, – sakė Monika.

Atlikėja stengiasi nepraleisti kitų atlikėjų koncertų. „Labai smagu semtis iš patirties iš kitų muzikantų, juk kiekvienas atlikėjas prieš kitus turi kokių nors savų pranašumų, todėl koncertuose pasisemiu idėjų tiek muzikine prasme, tiek iš techninės pusės, man labai įdomu“, – sakė projekto „X Faktorius“ nugalėtoja.

Paklausta, kuris iš iki šiol Lietuvoje matytų koncertų jai įsiminė labiausiai, Monika net nemirktelėjus sakė: „Damien Rice, vienareikšmiškai.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Damieno Rice‘o koncertas Vilniuje: lietus užleido vietą romantiškoms airių žvaigždės dainoms

Praėjusių metų liepą Vilniaus universiteto Botanikos sode savo vienintelį koncertą Lietuvoje surengs airių dainų kūrėjas ir atlikėjas tuomet nepaliko abejingų, jo pasirodymas subūrė minią gerbėjų.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Monika Pundziūtė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Monika Pundziūtė

O antradienį, dar prieš žengiant į sceną pagrindinėms, iš JAV atvykusioms žvaigždėms, publiką sostinės arenoje apšildė britų folkroko kolektyvas „Bear‘s Den“. Galiausiai apie 21 val. instrumentus ištraukė ir patys „Kings Of Leon“.

Koncertui reikalingą aparatūrą grupė į Lietuvą atsigabeno dar pirmadienį, tačiau patys čia atskrido likus vos porai valandų iki pasirodymo.

Keturių tokią pat Followillų pavardę turinčių giminaičių – kolektyvo lyderio Calebo, bosisto Jaredo, gitaristo Matthew ir būgnininko Nathano – grupės Lietuvoje „Kings Of Leon“ laukė jau daugelį metų.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./„Kings of Leon“ koncerto Vilniuje akimirka
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./„Kings of Leon“ koncerto Vilniuje akimirka

Beveik dvi dešimtis metų gyvuojantis kolektyvas pasaulio topus užkariavo dar 2008-aisiais, kuomet išleido savo ketvirtąjį studijinį albumą „Only by The Night“. Tuomet pasaulis mintinai išmoko kūrinių „Sex on Fire“ bei „Use Somebody“ žodžius, o grupė studijos lentynas ėmė pildyti „Grammy“ statulėlėmis.

Garsiausių grupės hitai skambėjo ir antradienio vakarą, kai „Kings Of Leon“ gerbėjams Vilniuje pristatė savo sausį prasidėjusio turo „WALLS“ programą.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Kings of Leon“ euforija: JAV žvaigždžių hitus Vilniuje choru traukė pilna arena

VIDEO: Kings Of Leon - Use Somebody
VIDEO: Kings Of Leon - WALLS
VIDEO: Kings Of Leon - Around The World

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius