-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita Paulauskaitė: pagaliau nebekompleksuosiu dėl savo ilgos nosies

„Kodėl nesiryžti tam, apie ką svajojau penkiolika metų, bet dėl finansinių priežasčių negalėjau įgyvendinti?“ – komentuodama savo sprendimą darytis korekcinę nosies mažinimo operaciją sako grupės „Junior“ lyderė Rosita (32). Viskas vyks ne už uždarų durų, o stebint tūkstančiams LNK projekto „Grožio misija“ žiūrovų.
Rosita Paulauskaitė
Rosita Paulauskaitė / A.Kubaičio nuotr.

Kodėl nusprendei dalyvauti LNK grožio projekte?

Priežastis labai paprasta – seniai apie tai svaigau, bet vis pritrūkdavo ryžto. Ketinau taupyti pinigus, tačiau tai nebuvo taip paprasta. Juk dešimt tūkstančių litų, reikalingų operacijai, taip lengvai nesutaupysi. O dabar mano sena svajonė išsipildys nemokamai.

Ką ketini koreguotis?

Mano draugai žino, kad kompleksuoju dėl savo nosytės. Jau penkiolika metų neleidžiu savęs filmuoti ir fotografuoti profiliu, nes tada ir pasimato visas mano „grožis“ (šypteli). Negaliu atsidžiaugti, kad pagaliau nebekompleksuosiu dėl savo ilgos nosies.

O gal tik tau atrodo, kad tavo nosis per ilga. Turbūt nesuklysiu sakydamas, kad mažai kas pastebėjo šį menamą tavo trūkumą...

Mano sprendimą būtų galima pavadinti užgaida tik tokiu atveju, jei būčiau sugalvojusi ne koreguoti nosį, o pasididinti krūtinę. Manau, mano nosies žmonės nepastebėjo dėl to, kad visomis priemonėmis stengiausi nesirodyti profiliu. Net mano plaukų kirpimai buvo derinami prie nosies, kad tik jos neišryškintų!

Beje, labiausiai mano trūkumas išryškėjo prieš kelis mėnesius, kai atsikračiau 10 kilogramų svorio. Pažvelgę į mane, žmonės matė ne Rositą, o tik mano nosį. Galima sakyti, kad tai buvo lemiamas žingsnis priimant sprendimą dėl operacijos.

Nerijaus Jankausko nuotr./Rosita Paulauskaitė
Nerijaus Jankausko nuotr./Rosita Paulauskaitė

Kas konkrečiai tau bus atliekama?

Man darys korekcinę operaciją, kurios metu patrumpins nosytę. Tačiau tikrai nebus taip, kad pabudusi po operacijos vietoj savo ilgos pamatysiu užriestą nosytę (šypteli).

Ar dėl išvaizdos pokyčių nebijai apkalbų, vertinimų bangos, kuri neabejotinai kils?

Tikrai nebijau. Jei nekalbėčiau apie tai pati, vis tiek žmonės iš kur nors sužinotų. Atsiras įvairiai manančių – vieni pasidžiaugs, kiti pasmerks. Tačiau man nusispjauti į neigiamas nuomones, labai noriu atsikratyti to, dėl ko penkiolika metų kompleksuoju. Manau, geriau žmonėms sakyti tiesą, o ne elgtis kaip užsienio žvaigždės – pasidaryto operaciją ir teigia, kad akivaizdžiai pasikeitė dėl to, jog įsimylėjo (juokiasi).

Kokios mintys sukasi tavo galvoje prieš operaciją?

Na, miegu ramiai, bet baimės tikrai daug. Ramina tai, kad esu tvirtai apsisprendusi ir žinau, jog operacijos metu nieko nejausiu – man bus atlikta visiška nejautra. Suprantu, kad vėliau laukia sunkus gijimo etapas, bet esu ir jam pasirengusi. Beje, man labai pagelbės artimieji – prižiūrės mano vaiką, kolegos pavaduos mane darbuose.

Nebaisu, kad tave filmuos televizijos kameros ir tomis akimirkomis, kai bus skaudus gijimo laikotarpis, kai būsi nepasidažiusi, nepasitempusi?

Gal nebus labai malonu, kai visa Lietuva matys mane pamėlusią po operacijos, bet aš ne tokia moteris, kuri keliasi 6 ryto ir skuba pasidažyti, kad tik vyras nepamatytų be makiažo. Kokia esu, tokia esu. Nebijojau garsiai pasakyti, jog leisiu trumpinti savo nosį, todėl nesibaiminu, kad žmonės mane pamatys ne itin gražią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius