-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudeninės „Mados infekcijos“ pristatyme Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė tapo jaunavedžių pora

Antradienį Šiuolaikinio meno centre Vilniuje įvyko 14-osios „Mados infekcijos“ spaudos konferencija, kurioje buvo pristatyta mados festivalio programa, Lietuvos ir užsienio dizaineriai, dalyvausiantys renginyje, ir kitos naujienos.
Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė
Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Susitikime su spaudos atstovais dalyvavo „Mados infekcijos“ kūrybos vadovė Sandra Straukaitė, prodiuserė Renata Mikailionytė bei festivalyje kolekcijas pristatysiantys dizaineriai: Laura Dailidėnienė, Ieva Daugirdaitė, Lina Gudanavičiūtė, Dovilė Gudačiauskaitė, Diana Kuzmickaitė ir Eglė Žiemytė.

Tačiau žiniasklaidos atstovai pateko ne į įprastą spaudos konferenciją, o į vestuvių puotą. Visos renginio viešnios buvo persikūnijusios į šventės dalyvius, o S.Straukaitė ir R.Mikailionytė tapo jaunuoju ir jaunąja. „Norėjome, kad mūsų renginys pasimestų visame kitų renginių sraute. Dabar vyksta tiek daug politinių akcijų, tad tik grožis nugalės. Atsibodo rimtumas, taip norisi atsipalaiduoti, pašvęsti gerai, jausti gyvenimo džiaugsmą“, – Žmonės.lt spaudos konferencijos neįprastą temą paaiškino S.Straukaitė.

Noriu pakelti tostą už ultravioletinius spindulius ir priminti, kad jie turi neigiamą ir teigiamą poveikį. Mano kolekcija bus UW“, – pirmąjį tostą „vestuvių“ proga pakėlė D.Kuzmickaitė. I.Žiemytė tostą kėlė už ryškų ir šviesų pavasarį, kuris, jos nuomone, jau greit ateis pas mus. O tostus už pavasarį ir vasarą konferencijos dalyviai kėlė ne be reikalo. Mat rudeninėje mados šventėje, kuri vyks lapkričio 9-10 dienomis ŠMC, karaliaus pavasario-vasaros kolekcijos. Šiais metais jų bus pademonstruota 14.

„Bus devyni lietuviai, penki svečiai, po 7 kolekcijas per dieną. Gal dėl to ir spaudos konferencijoje moterys virto vyrais, nes jų tiesiog nėra“, – apie ateinančios mados šventės dalyvius pasakojo R.Mikailionytė. „Mados infekcijos“ organizatorės žada, kad nieko to paties, kas buvo praėjusiame renginyje, nebus. Šiais metais žadama kitokia scenografija, netikėtas podiumas. Apie artėjantį renginį primins Vilniuje kabėsiantys 70 skirtingų gėlėtų plakatų su kaukolėmis.

Pirmąją dieną publika išvys modernias pret-a-porter kolekcijas, o antros dienos vakaras bus skirtas kūrybiniams eksperimentams ir nekasdieniams ieškojimams.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Spaudos konferencija
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Spaudos konferencijos akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius