Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas užsikrėtė koronavirusu: siunčia žinutę skeptikams

Dainininkas Ruslanas Kirilkinas savo gerbėjams ir artimiausiems bičiuliams pranešė nemalonią žinią – šis užsikrėtė koronavirusu. Ir nors jam sveikata neleidžia plačiau pakomentuoti dabartinės savijautos, tačiau šis nusprendė pasinaudoti proga ir pasiųsti žinutę skeptikams.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie tai, kad susirgo, Ruslanas pranešė socialiniame tinkle „Facebook“. Įrašu jis leido pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

„Atėjo ir mano eilė“, – trumpai socialiniame tinkle pranešė R.Kirilkinas.

15min pasiteiravus kelių klausimų apie simptomus bei tai, kaip dabar jaučiasi, Ruslanas nedaugžodžiavo – sakė, kad plačiau pakomentuoti nepavyks, nes sveikata neleidžia. Vis dėlto bendrais bruožais sutiko apibūdinti, kada pasidarė testą ir ko palinkėtų kitiems žmonėms.

„Testą dariausi sausio 13 d. ir jis buvo neigiamas. Pakartotinai pasidariau ir sausio 14 d., nes jaučiausi keistai, buvo pasireiškęs akių perštėjimas bei gerklės ir galvos skausmas.

Aš, kaip ir daugelis žmonių, prasidėjus pandemijai turėjau dviprasmiška nuomonę šio viruso klausimu, kol tai nepalietė man artimos žmonių aplinkos, na, o dabar ir manęs pačio.

Visiems skeptikams, nemirtingiems ir bebaimiams noriu palinkėti priimti atsakomybę apsaugant save ir savo artimuosius. Visiems linkiu sveikatos ir kantrybės įveikiant šį klastinga virusą, kuris čiumpa ir stipriausius. Būkime sąmoningi ir vieningi prieš šį blogį“, – trumpai 15min pakomentavo R.Kirilkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius