Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rūtai Ščiogolevaitei suėjo 36-eri: „Nuoširdžiai nesuprantu, kodėl moterys slepia savo amžių“

Birželio 25-ąją dainininkė Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė švenčia gimtadienį. Šiemet – 36-ąjį. Pokalbis su Rūta sukosi apie praėjusius ir naujus metus, šeimą ir muziką.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Tris vaikus auginanti R.Ščiogolevaitė-Damijonaitienė praėjusius metus vertino taip: „Smagu darbe ir rutina namie.“ Šiuo metu jos gyvenimo centras yra vaikai, namai ir su tuo susiję rūpesčiai.

„Vaikai – vaivorykštė su visomis savo spalvomis. Su jais ateina ir džiaugsmai, laimės akimirkos, prasmė, pilnatvė. Bet lygiai taip pat – daug atsakomybės, nevilties, kai nežinai, ką daryti tam tikrose situacijose. Arba tiesiog nesusitvarkai su jų ožiukais, nes temperamentai skirtingi. Labai daug įvairiausių emocijų ir patirčių.“

Rūtos mėgstamiausia veikla – dainavimas – kol kas atsidūrė antrame plane. Sulaukė ji ir pasiūlymų dalyvauti TV projektuose naujame sezone, bet dar neapsisprendė kuriuose. „Dalyvavimą TV projektuose dabar prisimenu, kaip smagų ištrūkimą iš namų. Buvo geras laikas, kai galima paklausyti muzikos, balsingų talentų“, – 15min sakė R.Ščiogolevaitė.

„We will grill“ dienos nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su vaikais
„We will grill“ dienos nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su vaikais
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

Dainininkė teigė, kad šio gimtadienio neketina minėti, nors paprastai juos mėgsta švęsti. „Dažniausiai švęsdavau gamtoje su draugais. Nemėgdavau „sugalvok kuo mandriau“ švenčių su triukais, man patiko bendravimas, pabuvimas su žmonėmis“, – sakė ji.

Gimtadieniai neįsivaizduojami be dovanų. Ar Rūtai patinka jas gauti? „O kam nepatinka? Visiems turbūt patinka, bet tai nėra svarbiausia. Man patinka bendravimas, kai šalia yra artimieji, draugai“, – 15min teigė dainininkė.

Tiesa, pati jau šį tą pasidovanojo. „Turiu tokią tradiciją – išsirenku ir pasidovanoju dovaną. Šį kartą tai buvo apyrankė“, – šypsojosi Rūta.

Gabrielės Janonytės nuotr./Rosita Čivilytė ir Rūta Ščiogolevaitė su vaikais
Gabrielės Janonytės nuotr./Rosita Čivilytė ir Rūta Ščiogolevaitė su vaikais

Gimimo dieną ko sau palinkėtų? „Sveikatos ir kantrybės. Įvairiausių galimybių, pavyzdžiui, filmuotis, kurti dainas, jas realizuoti. Jaučiu poreikį kurti dainas kitiems, norisi, kad tai pavyktų. Nes dažnai daug dainų nugula stalčiuose. Parašyti - viena, o jas realizuoti – visai kas kita“, – apie norus kalbėjo ne tik dainuojanti, bet ir dainas kurianti Rūta.

Minėdama 36-ąjį gimtadienį ji sako, visiškai nekreipianti dėmesio į metus, jai tai yra tik skaičius. „Aš nuoširdžiai nesuprantu, kodėl moterys slepia savo amžių. Man tai atrodo daugiau nei juokinga.

Tiesiog tu esi toks, koks esi šiandien ir viskas. Jeigu tau kažkas nepatinka, tu gali bandyti keisti kažkokius dalykus apie save arba savyje. Kai slepi, atrodo, kad tu savęs nepriimi ir tavo amžius yra blogas. Amžius yra toks dalykas, kurio nei pakeisi, nei jo reikia slėpti“, – svarstė Rūta.

VIDEO: Rūta Ščiogolevaitė - Dainuok garsiau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius