Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ryčio Žvagulio žmona tapsianti Laura Navikaitė mergvakarį atšventė draugių būryje

Šią vasarą vestuves planuojantys verslininkas Rytis Žvagulis ir jo sužadėtinė, grupės „Magnit“ narė Laura Navikaitė pasinaudojo paskutinėmis progomis kaip reikiant pašėlti. Kadangi jaunikis savo bernvakarį jau atšoko, šeštadienio vakarą į vestuvinį gyvenimą trankiai išlydėta ir Laura.
Lauros Navikaitės mergvakario akimirka
Lauros Navikaitės mergvakario akimirkos / Asmeninio albumo nuotr.

Po pusketvirtų metų draugystės prie altoriaus žengiantys R.Žvagulis ir L.Navikaitė pastarosiomis savaitėmis gyvena vestuvių pasiruošimu. Šventė reikalauja daug pastangų, tad bent kiek atsitraukti nuo rūpesčių – būtina. Ypač, kai turi progą smagiai praleisti laiką artimų draugų apsuptyje.

O Laura Navikaitė mergvakarį paminėjo su geriausiomis draugėmis – grupės „Magnit“ narėmis Kristina Ivanova ir Emilija Katauskaite, drauge Milisandra Kvaraciejūte-Radzevičiene.

Socialinių tinklų nuotr. /Kristina Ivanova, Laura Navikaitė, Emilija Katauskaitė
Socialinių tinklų nuotr. /Kristina Ivanova, Laura Navikaitė, Emilija Katauskaitė

Smagiame susitikime dalyvavo ir sesė Lina, taip pat jau visai netrukus giminaite tapsianti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Dar prieš kelias savaites socialinėje erdvėje pranešusi, kad gavo netikėtą kvietimą į savo šventę, Laura iki pat paskutinės sekundės nežinojo, kokios staigmenos tikėtis.

„Likus porai savaičių iki mergvakario iš draugių gavau gražų kvietimą su visa „instrukcija“, kaip ir kada mergvakario dieną turėčiau būti pasiruošusi, ką apsirengusi.

Šventė vyko sodyboje, merginos manęs laukė išpuoštoje salėje. Vyko merginų fotosesija, tada, kaip viena iš vakaro pramogų, buvo būrėja. Linksminomės iki paryčių, buvo labai smagu, nes susirinko pačios geriausios ir artimiausios mano moterys“, – 15min įspūdžiais dalijosi Laura Navikaitė.

Mergvakario proga ji sulaukė ne tik netikėtos staigmenos, bet ir gausybės sveikinimų. Vestuvių proga draugės linkėjo išlikti moteriška, nepamiršti draugių ir, žinoma, vaikučių.

Daugiau mergvakario akimirkų – galerijoje:

Prieš vestuves Rytis ir Laura spėjo surengti ir fotosesiją. Nors ne itin mėgsta pozuoti, įsimylėjėliai prieš fotografo Virginijaus Vapsvos foto objektyvą atsipalaidavo ir pasijuto lyg būtų tapę trumpo spektakliuko atlikėjais.

„Mūsų namuose yra nemažai nuotraukų. Ir didesnių, ir mažesnių. Per Šv.Valentino dieną Ryčiui esu padovanojusi albumą, kuriame sukauptos įsimintiniausios mūsų buvimo kartu akimirkos“, – pasakojo būsima nuotaka.

Anot jos, nuotraukos greičiausiai taps vestuvių šventės dalimi ir tikrai ras vietą naujos šeimos namuose.

Komplimentų negailėjo ir fotosesijos drabužiais besirūpinančiai dizainerei Dianai Vapsvei, kuri taip pat atsakinga už nuotakos suknelę. Pagrindinis puotos rūbas bus baltas. Tokios pat spalvos bus ir antroji, modernesnė nuotakai skirta suknelė, kurią ji vilkės įpusėjus šventei.

Pora susipažino 2014-ųjų rudenį, po kelių mėnesių prisipažino jaučiantys vienas kitam daugiau nei simpatiją. Praėjus beveik dviem metams Rytis Žvagulis Linos Navikaitės paprašė rankos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius