-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryto“ kapitonas Arnas Butkevičius su žmona Laurita susilaukė antro vaiko

Džiugios naujienos Vilniaus „Ryto“ komandos kapitono Arno Butkevičiaus šeimoje – su žmona Laurita susilaukė dukros. Šia žinia pasidalinta oficialioje krepšinio klubo socialinio tinklo paskyroje.
Arnas Butkevičius su drauge
Arnas Butkevičius su drauge / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Džiaugsmingos naujienos, kad šeimai gimė antras vaikas, paskelbtos oficialioje krepšinio klubo „Facebook“ paskyroje. Čia ne tik sveikinama papilnėjusi šeima, bet ir atskleista, kad porai gimė mergaitė.

„Mūsų kapitono šeimoje – džiugi šventė! Nuoširdžiausi sveikinimai Arno ir Lauritos šeimai susilaukus antrojo vaiko – dukrytės“, – džiugiomis naujienomis pasidalijo krepšinio klubas.

15min primena, kad Laurita ir Arnas vienas kitam amžiną meilę prisiekė 2018 metų birželio mėnesį, Švėkšnoje. Pasak Lauritos, jiedu su Arnu nuo pat pirmos akimirkos žinojo, kad gyvenimą kurs kartu, todėl kiekvienas etapas pas juos atėjo laiku ir natūraliai.

„Mūsų pirmas susitikimas įvyko po poros savaičių nuo pažinties internete. Tuo metu Arnas žaidė Vilniaus „Sakalų“ komandoje, o aš atvykau iš Klaipėdos į sostinę paminėti draugės gimtadienio. Susitikome ir taip užsimezgė mūsų ilga ir graži draugystė“, – anksčiau apie pažinties istoriją pasakojo L.Butkevičienė.

Beje, prieš metus pora susilaukė pirmagimio ir šia žinia taip pat pasidalino Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubas: „Arno Butkevičiaus šeima turi naują narį! Butkevičių šeimai gimė sūnus! Sveikiname atvykus į RYTO šeimą!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius