-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Starkutės surengtos fotosesijos modeliais tapo I.Stumbrienės šeima: „Teko įkalbėti vyrą“

Supermodelis Simona Starkutė ir jos kuriamas prekės ženklas „SbyS“ rudenį pasitinka su naujienomis. Tapti rudens kolekcijos veidais S.Starkutė pakvietė Ingos ir Aivaro Stumbrų šeimą bei sportininką Mantą Rimdeiką.
Inga Stumbrienė ir Aivaras Stumbras su vaikais tapo modeliais
Inga Stumbrienė ir Aivaras Stumbras su vaikais tapo modeliais / Dariaus Kučio nuotr.

Po fotosesijos kalbinta I.Stumbrienė pasakojo, kad namo visa šeima grįžo kupini geros energijos. Stumbrams tai buvo pirmoji reklaminė šeimos fotosesija.

„Vaikams buvo labai smagu. O vyrą ikalbėti buvo šiek tiek sunkiau. Tačiau viskas pavyko puikiai ir rezultatas atpirko visas dvejones“, – pasakojo I.Stumbrienė.

Modelių makiažu ir plaukais pasirūpino studijos „Gafaro“ meistrė Enrika Lukoševičiūtė. „Man pačiai ši fotosesija labai patinka, lokacija išties buvo nuostabi“, – pranešime spaudai džiaugiasi drabužių kūrėja S.Starkutė. Fotosesija vyko poilsio komplekse „Esperanza Resort & SPA“.

Šeimai skirta aprangos linija puošta kortų simboliais. Šias aplikacijas S.Starkutė pasirinko neatsitiktinai.

„Iki ankstyvos paauglystės augau labai gražioje ir mylinčioje šeimoje. Mane šiandien labai žavi darnios, puikiai sutariančios šeimos. Kuriant medvilninių laisvalaikio aprangos kostiumų aplikacijas, idėją man pasufleravo vaidmenys šeimoje. Mama yra tarsi karalienė, tėvas – karalius. Meilės apsupti vaikai šeimoje yra viskas – jų aplikacijos yra tūzai“, – pranešime spaudai pasakoja Simona. Šio sezono „SbyS“ naujiena – medvilniniai laisvalaikio kostiumai vaikams.

Andriaus Burbos nuotr./Simona Starkutė ir Mantas Rimdeika
Andriaus Burbos nuotr./Simona Starkutė ir Mantas Rimdeika

Antrąją kolekcijos dalį pristatė pati S.Starkutė. Jau tapo tradicija, kad fotosesijoje jai kompaniją palaiko ir Lietuvą sporto pasaulyje garsinantis sportininkas. Šį kartą tai kikbokso čempionas Mantas Rimdeika. Jis – pasaulio kikbokso taurės čempionas, sunkiu darbu pasiekęs sporto aukštumų.

„Visuomet malonu dirbti su žmonėmis, kurie yra tiek daug pasiekę savo karjeroje. Mantas buvo puikus modelis, kantriai pozavo prieš fotokamerą. Dirbti kartu buvo labai smagu“, – pasakojo S.Starkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius