Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Žutautienė pasibaisėjo švirkšto formos tušinukais: „Ei, verslininkai, jūsų smegenų vingiai neužakę?“

Laidos „TV pagalba“ žvaigždę Sandrą Žutautienę nemaloniai nustebino prekybininkų požiūris į kai kurias vaikams skirtas prekes. Sandra pasibaisėjo parduodamais medicininio švirkšto formos tušinukais.
Sandra Žutautienė
Sandra Žutautienė / TV3 ir feisbuko nuotr.

S.Žutautienė socialiniame tinkle pasidalijo švirkšto formos tušinuko nuotrauka, keldama diskusinį klausimą – ar tai normalu?

„Nepatikėsite, bet tokie tušinukai, skirti vaikams, yra parduodami Molėtuose. Ei, verslininkai, jums smegenų vingiai neužakę kartais? Dar mažai pavyzdžių apie blogas įtakas vaikams? Turbūt daug išmonės nereikia, kad suvoktum, ką simbolizuoja šie tušinukai. Absurdo teatras Nr. 1!“, – feisbuke rašė S.Žutautienė.

Feisbuko nuotr./Švirkšto formos fušinukas
Feisbuko nuotr./Švirkšto formos fušinukas

Tiesa, šio tušinuko ji pati nepirko – S.Žutautienei jo nuotrauką atsiuntė vieno vaiko tėvas.

„Jis tušinuką pamatė vienoje Molėtų parduotuvėje, pats užvedė diskusiją – ar tai normalu? Kadangi žinau atvejų, kai vaikai žaisdami mokykloje klasiokams suvarė į šonkaulius tokius tušinukus ir jų tėvams, baiminantis, kad švirkštas – tikras, teko kreiptis į medikus, tai, mano nuomone, tušinukas turi likti tušinuku, o ne švirkštu, kirviu, peiliu ar dar kuo nors“, – 15min kalbėjo S.Žutautienė.

Mano nuomone, tušinukas turi likti tušinuku, o ne švirkštu, kirviu, peiliu ar dar kuo nors, – sakė S.Žutautienė.

Tokių tušinukų kiekvienas norintis be vargo gali įsigyti ir internetu.

Sandros pasidalinta nuotrauka sukėlė diskusiją ir tarp internautų. Vieni stebėjosi – nejaugi tušinukas gali paskatinti jaunimą vartoti kvaišalus? Esą toks požiūris – absurdiškas, kiti svarstė, kad toks tušinukas – galbūt net priemonė išmokyti vaikus nebijoti adatų, ypač, kai kalbama apie skiepus, kraujo tyrimus ir panašiai.

„Tušinukas-švirkštas skatina tapti narkomanu? Jūs turbūt juokaujat? Mūsų namuose yra švirkštas vaikams ir manieji juo tik lėlėms į užpakalį duria. Man atrodo tuoj nieko nebebus galima pardavinėti Lietuvoje, nes visada atsiras supermamų su superfantazija! Parodykit bent vieną narkomaną, kuris tokiu tapo, nes turėjo tušinuką?“ – tokią nuomonę išdėstė viena komentatorė.

Jos nuomonę palaikė ir daugiau internautų: „Bet kodėl iškart apie bloga, gal vaikai daktarais bus ir žaidžia su savo lėlėmis, meškinais, kad nebijotų, kai nueina pas daktarus. Juk ant pakelio daktarė nupiešta, o kokios mintys pas jus, kad šitaip?“

Asmeninio archyvo nuotr./Sandra Žutautienė
Asmeninio archyvo nuotr./Sandra Žutautienė

Tuo tarpu kiti palaikė S.Žutautienės nuomonę sakydami, jog tokia verslininkų pasiūla – absurdiška.

„Žinau atvejį, kai berniukai gatvėje užpuolė mergaitę ir šiuo tušinuku „suleido vaistus“. Mergaitei iš to streso net bloga pasidarė, teko važiuoti į ligoninę tirtis, ar tikrai nieko blogo nenutiko. Nejuokinga, kai tokie, atrodo, nekalti juokeliai priveda prie tokių dalykų“, – diskusiją tęsė komentatoriai. Kiti prasitarė nenorintys, kad jų vaikai tokius turėtų, o ir patys, sako, nepirktų.

Kokia jūsų nuomonė: ar tokie tušinukai pavojingi vaikams? Ar turi įtakos jų asmenybės formavimuisi?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius