-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 25

Lietuvos įžymybės nusikėlė į vaikystės Kalėdas: dalijasi prisiminimais ir išskirtiniais kadrais

Kalėdos į kiekvieno žmogaus namus įneša šilumą, šventines nuotaikas, įvairias dovanėles ir, be abejo, pačias svarbiausias šeimos tradicijas. Kiekvienos jų pas visus skirtingos – nuo skaniausių patiekalų, dovanų keitimosi iki žaidimų vakaro. Vis dėlto, bėgant metams, kai kas keičiasi, tad į praeities tradicijas kartais tenka žvelgti tik kaip į nostalgišką prisiminimą. 15min sumanė nukelti į šiuos laikus ir pakalbinti žinomus žmones apie jų Kalėdas vaikystėje.
Kalėdos žinomų žmonių vaikystėje
Žinomų žmonių vaikystės Kalėdos / Asmeninio albumo nuotr.

Keturios įžymybės – Merūnas Vitulskis, Vaida Genytė, Karina Krysko ir Oksana Pikul – pasidalijo ne tik prisiminimais iš pirmų lūpų, bet ir išskirtiniais archyviniais kadrais.

Merūnas Vitulskis: nykštukų gaudynės ir sunkiai gaunamos dovanos

Į vaikystės dienas, kai per Kalėdų atsispindėjo svarbiausios šeimos vertybės, iš pradžių nusikėlėme kartu su operos solistu Merūnu Vitulskiu. Jis 15min pasakojo, kad anuomet šią šventę sutikdavo kiek kukliau. Merūno šeima turėjo finansinių problemų, todėl jis jau būdamas vaikas žinojo, kad tam tikrų dalykų nederėtų prašyti, nes mama jų negalėtų įgyvendinti.

Visgi apie dovanėles Merūnas pasvajodavo ir tai darė vaikams būdingu metodu – paskutinę savaitę iki švenčių stengėsi būti geras, kad jį stebintys nykštukai nieko blogo nepasakytų Kalėdų Seneliui. O nykštukus jis ir gaudė, ir net kartą vos per plauką nepagavo.

„Jaučiau labai didelę įtampą, kad tik kažko neprisidirbčiau. Ir, be abejo, stebėjau nykštukus, kur jie sėdi, kur žiūri, nes jie maži buvo – vadinau juos Klaustuku ir Matuku. Turbūt šeimos skirtingai juos vadina“, – prisiminęs vaikystę kalbėjo Merūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius