-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Daukšaitė-Petrulėnė: „Mane labai žavi improvizacijos“

Žavinga aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė (29) televizoriaus ekrane šmėžuoja itin dažnai: ji vaidina populiariame TV3 seriale „Pasmerkti“, veda bulvarinį šou „Žiūrim, ką turim“. Dėl laiko stokos jauna moteris nesiskundžia, priešingai – prasitaria, kad norėtų imtis ir naujų projektų.
Sandra Daukšaitė- Petrulėnė
Sandra Daukšaitė- Petrulėnė / TV3 archyvo nuotr.

Sandra, be aktorystės vis dar dėstote anglų kalbą, rūpinatės šeima. Kaip viską spėjate?

Kuo daugiau veiklos, tuo lengviau viską suspėti. Nėra labai sudėtinga: serialo filmavimai dažniausiai vyksta dukart per savaitę, laidoje „Žiūrim, ką turim“ filmuojuosi tik sykį per septynias dienas, o dėstytojauju po pietų. Pakankamai laiko skiriu ir dukrai, ir vyrui (šypteli).

Ar tenka kažko atsisakyti, kad spėtumėte nudirbti visus darbus?

Tiesą pasakius, ne visada randu laiko pramogoms, trūksta akimirkų, kurias galėčiau skirti tik sau. Galų gale, kartais norisi ir šiek tiek ilgėliau pamiegoti. Tačiau tikrai nesiskundžiu, nes kai užsiimi mėgstama veikla, visa kita tampa nesvarbu. Nei pavargsti nuo darbų, nei įtampos jauti. Žinoma, jei gyvenime būčiau viena, būtų daug sunkiau, bet turiu nuostabų vyrą, kuris man labai daug padeda.

TV3 archyvo nuotr./Sandra Daukšaitė-Petrulėnė
TV3 archyvo nuotr./Sandra Daukšaitė-Petrulėnė

Seriale „Pasmerkti“ vaidinate prieštaringą heroję Ingą. Ar galima ją vadinti barakuda?

Nors gyvenime nesu sutikusi nė vienos barakudos, tačiau mano herojė, manau, yra būtent tokia mergina.

Teko girdėti, kad Jūsų bičiulės mama Jus sutapatino su Jūsų vaidinamu personažu ir dukrai patarė su Jumis nutraukti draugystę dėl neva blogos jai įtakos. Kaip reaguojate į tokias situacijas?

Žmonės mato mane per televizorių ir nepažįsta tikrosios manęs. Taigi natūralu, kad apie mane įspūdį jie susidaro iš mano vaidinamų personažų. Aš į tokias situacijas žiūriu su šypsena. Tiesa, iš pradžių buvo sunku apsiprasti, kad esu tapatinama su savo herojėmis, bet man tai netrukdo gyventi. Be to, išgirstu daug teigiamų žodžių, žmonės giria mano vaidybą. Maloniai nustebau sužinojusi, kad daug gerbėjų turiu tarp vaikų.

Ar projekte „Žiūrim, ką turim“ esate savimi, ar įkūnijate tam tikrą personažą?

Šiame šou esu ironiška. Neįmanoma tokia nebūti rodant tokius reportažus kaip netikros Antano Nedzinsko vestuvės, kai nežinai, ar juoktis, ar verkti.

Ar laidos turinys Jums priimtinas?

Priklauso nuo reportažų: vieni sudomina, kiti – nelabai. Už pačius siužetus man įdomesnis laidos vedimas. Žinoma, neatsisakyčiau vesti ir rimtesnio projekto, bet dabartinę savo veiklą vertinu kaip puikią patirtį (šypteli).

Laidą vedate su Džiugu Siaurusaičiu, kuris garsėja savo improvizacijomis. Pripratote prie šios jo savybės?

Džiugas dažnai nukrypsta nuo scenarijaus, ir tai labai smagu. Apskritai apie savo partnerį galėčiau pasakyti daug puikių žodžių. Dirbti su Džiugu yra linksma ir įdomu. Man patinka jo netikėtumai filmuojant. Ir šiaip mane labai žavi improvizacijos. Būtų faina sukurti tokio pobūdžio laidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius