-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Kirdeikis: balkone – merginų kelnaitės ir liemenėlės (papildyta kovo 20 d.)

Daugelis bičiulių talentingąjį choreografą ir šokėją Šarūną Kirdeikį juokais vadina vaikščiojančiu zombiu, mat vietoj miego jis dažniausiai renkasi darbą. Vyrukas neslepia, kad pastaruoju metu pakito jo požiūris į darbo ir laisvalaikio santykį. Kodėl? Taip įvyko dėl susiklosčiusių aplinkybių asmeniniame Šarūno gyvenime.
Šarūnas Kirdeikis
Šarūnas Kirdeikis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Šarūnas Kirdeikis.
Gimimo data, vieta: 1980 10 09, Vilnius. 29 m.
Šeima: sesuo Kotryna Kirdeikytė.
Šeiminė padėtis: nevedęs; nežino, ar turi vaikų.

Pasiekimai

Jau septynerius metus Šarūnas kuria choreografiją žymiausiems šalies atlikėjams, dalyvauja įvairiuose teatro ir televizijos projektuose. Taip pat jis turi vaikinų, merginų šokių kolektyvus bei nuosavą šokių studiją LAB, kurią įkūrė su kolegomis šokėjais Laurynu Česniu ir Veronika Brasais.

Šarūnai, neįsižeidi, kai draugai Tave pavadina vaikščiojančiu zombiu?

Visą laiką žmones sutinku savo be galo exciting (lietuvių k. „jaudinančiu“) žvilgsniu, juodais paakiais ir džiaugsmingu „laaaaaabas“. Tiesa, aš mieliau naktinėju, dirbu, nei leidžiu sau išsimiegoti. Tačiau pastaruoju metu elgiuosi kitaip. Gal aš, bėgant laikui, įgijau daugiau proto (šypteli)?..

Butauto Barausko nuotr./Šarūnas Kirdeikis su Berneen
Butauto Barausko nuotr./Šarūnas Kirdeikis su Berneen

Nebijai, kad kils sveikatos problemų? Juk šokėjui tai itin svarbu.

Niekada negali žinoti, kaip nutiks. Gal vieną rytą atsikėlęs nepajudinsiu rankų? Tai nenuspėjama. Žinoma, negalima žaisti žaidimų. Tačiau kol dar turiu jėgų, norisi kuo daugiau nuveikti.

Pakalbėkime apie bene aktualiausią Tavo gyvenimo pokytį. Prieš kelias savaites tapai naujuoju grupės „InCulto“ nariu ir drauge iškovojote kelialapį į „Eurovizijos“ konkursą, vyksiantį Norvegijos sostinėje Osle. Kaip nutiko, kad prisidėjai prie pašėlusių muzikantų kolektyvo?

Kaip dažniausiai būna, viskas įvyko netikėtai. Tai tarsi paskutinės minutės pasiūlymas. Gerai pažįstu Ericą (29) ir Jurgį (30) Didžiulius. Manęs, kaip choreografo, Jurgis paprašė padirbėti su grupe. Tačiau nutiko taip, kad „InCulto“ keitė grupės sudėtį. Supratome, jog surasti naują narį ir per savaitę išmokyti jį šokti būtų labai sunku. Taip ir patekau į „InCulto“ (juokiasi)!

Po „Eurovizijos“ finalo teko skaityti internautų komentarus. Daugelis rašė, kad Tu, jų nuomone, labai norėjai į šį konkursą, nes laimę bandei ne su vienu atlikėju. Trokšti į Oslą?

Jei reikėtų suskaičiuoti visus, su kuriais bandžiau laimę, neužtektų rankos pirštų (juokiasi)! Šokau su Donatu Montvydu (22) – nepavyko. Tada nusprendžiau su Sasha Song (26), taip pat neišdegė. Tuomet supratau, kad vienintelė išeitis – nusimauti kelnes. Tai padariau su „InCulto“. Ir ką? Vykstame į „Euroviziją“!
Jei rimčiau, manau, daug žmonių pasitikėjo mano darbu, jėgomis bei skoniu, dėl to ir kvietė mane bendradarbiauti. Nepaisant konkurencijos, visur dirbu iš visos širdies.

Mariaus Žičiaus nuotr./Šarūnas Kirdeikis ir Karina Krysko
Mariaus Žičiaus nuotr./Šarūnas Kirdeikis ir Karina Krysko

„InCulto“ vyrukai teigė, kad Tavo dėka kolektyvo seksualumas padidėjo iki dešimties balų. Kaip reagavai į tokį komplimentą?

Žiūrint kokioje skalėje vertinsime. Jei pagal fizikos dėsnius, tai viskas priklauso nuo atskaitos taško. Jeigu vaikinai turėjo galvoje dešimtbalę sistemą, tuomet jiems labai ačiū. Galėsiu užsidėti šokoladinį medalį ir eiti su juo miegoti (šypteli).

Nebuvo nejauku scenoje nusivilkti kelnes ir strikinėti tik su blizgiomis trumpikėmis?

Jei atvirai, nors ir nesu pirmą kartą scenoje, bet tąkart buvo neįprasta. Nusivilkęs kelnes per generalinę repeticiją jaučiausi tooooooks nuogas!.. Net užmiršau šokių žingsnelius!

Viganto Ovadnevo nuotr./Šarūnas Kirdeikis ir Nijolė Pareigytė
Viganto Ovadnevo nuotr./Šarūnas Kirdeikis ir Nijolė Pareigytė

Per tuos septynerius scenoje praleistus metus išpopuliarėjai. Jauti žmonių žvilgsnius?

Nelabai jaučiu esąs populiarus. Jei ir būtų, abejoju, kad jis man patiktų. Gerbėjų turiu, tačiau įkyraus dėmesio tikrai nėra. Kita vertus, kam tos gėlės, kam tie vazonai (šypteli)? Matau daug pramogų pasaulio atstovų, kurie yra suvaržyti savo populiarumo. Nenorėčiau dėl to jaustis supančiotas, bijoti eksperimentuoti ir prarasti laisvės pojūtį.

Gal merginos į Tavo balkoną mėto savo apatines kelnaites ir liemenėles?

Vakar įmetė šešias, o šiandien tik vienerias radau (juokiasi). Dėl to esu nusiminęs – diena sugadinta. Prašau įmesti daugiau! Mano adresą rasite „Facebook“ profilyje. Pageidauju ne mažiau šešių kelnaičių per dieną. Tik nuplėškite etiketes!

Jono Staselio nuotr./Šarūnas Kirdeikis ir Aida Žiliūtė
Jono Staselio nuotr./Šarūnas Kirdeikis ir Aida Žiliūtė

O šiuo metu turi antrąją pusę?

Dabar yra gana sudėtinga situacija. Nemanau, kad yra tokių žmonių, kurie norėtų gyventi su nuolat lakstančiu, nei dienomis, nei vakarais laiko neturinčiu žmogumi.
Tiesa, pastaruoju metu bandau keistis, nes neužtenka laiko ne tik antrajai pusei, bet ir draugams.

Tai merginos, kurios nori Tave pakabinti, turi šansų?

Merginos, tikrai turite šansų! Bandykite, lauksiu jūsų pasiūlymų. Taip pat noriu sulaukti ne tik jūsų kelnaičių, bet ir kojinių, naktinių skambučių. Paskambinusios iš pradžių pašnopuokite į telefono ragelį, paklauskite, ką veikiu, ir tada mįslingai tylėkite (juokiasi).

Š. Kirdeikio ateities planai

Kadangi Šarūnas labai paniręs į savo veiklą, artimiausiu metu nesulauksime jo vedybų.
„Apie vaikus dar negalvoju, todėl ir kurti šeimą per anksti“, – sako choreografas.
Š. Kirdeikis mano, kad nesulauksime jo senbernystės. „Aš būsiu ne senbernis, o senvyris“, – šypteli pašnekovas.
„Bene svarbiausias mano planas – uždirbti krūvą pinigų ir užsiauginti didelį pilvą. Tuomet galėsiu ramiai gyventi su mergaite iš žurnalų viršelių“, – rimtu tonu pareiškia Šarūnas.

„Susidorojo“ su būgnininku

Humoro nestokojantis Šarūnas sako, kad istorija, esą jis irgi turėjo įtakos tam, jog grupėje „InCulto“ nebeliktų būgnininko Sergejaus Makidono (nuotr.) ir taip jam atsirastų vieta kolektyve, yra iš piršto laužta. Choreografas pateikia savo versiją.
„Aš žinojau, kur tas būgnininkas gyvena. Sulaukęs tinkamos progos, užpuoliau jį su chloroformu sudrėkintu skudurėliu. Paskui surišau jam kojas ir palikau, kad negalėtų pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje. Pats pašokau su „InCulto“, pasišypsojau į filmavimo kameras ir dabar važiuoju į „Euroviziją“! Ar jį jau atrišau? Gerai, kad priminei! Eisiu pažiūrėti, gal jis jau išalkęs?“ – šypteli Š. Kirdeikis. O jei rimtai? „Kalbant rimtai, pats Jurgis su būgnininku kalbėjo apie jo išėjimą iš grupės. Nesistebiu, jei žmonėms atrodo, kad aš prie to prisidėjau. Turbūt ir man pačiam iš šono taip atrodytų.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius