Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Song oro uoste pateko į neeilinę situaciją: kad atpažintų apsauga, teko pakelti plaukus

Neseniai į Lietuvą grįžusiam ir iškart į renginių sūkurį įsisukusiam atlikėjui Dimai Šavrovui-Sashai Song (36) karantino laikotarpis įsimins ne tik dėl to, kad teko užsidaryti namuose, bet dar ir dėl komiškos situacijos. O pastarosios priežastis – natūralių plaukų tupetas. Dainininkas juokdamasis 15min pasakoja, kad su išsvajotais plaukais vaikšto ne visada, todėl pasitaiko atvejų, kai su jais tampa neatpažįstamas.
Sasha Song
Sasha Song / Asmeninio albumo ir Laura Vi Photography nuotr.

Dažnam apsilankiusiam Sashos Song instagramo paskyroje, iš naujausių įrašų gali susidaryti įspūdis, kad atlikėjas plaukų tupetą jau kurį laiką padėjo į šalį ir nusprendė vaikščioti be jo. Tačiau už viso to slepiasi kiek paprastesnis paaiškinimas, prie kurio iš dalies prisidėjo ir karantino suvaržymai Anglijoje, kurioje atlikėjas pastaruoju metu leido laiką.

Kaip žinia, daugiau nei prieš tris mėnesius šioje šalyje įvestas karantinas sutrikdė būtiniausių įstaigų darbo laiką arba iš viso kuriam laikui privertė jas užsidaryti. Kaip ir Lietuvoje, taip ir ten tarp minėtų įstaigų pakliuvo ir kirpyklos, kuriose atlikėjas retkarčiais lankydavosi.

Visgi plaukų tupeto atlikėjas kurį laiką nenešiojo ne tik dėl šios, bet dar ir dėl kitos, žymiai buitiškesnės priežasties.

„Gerai, pasakysiu tiesą. Jis (tupetas, – aut. past.) buvo tiesiog neišplautas ir gulėjo krepšyje. Aš kaip tik po kelių dienų turėjau grįžti į Lietuvą. Todėl pagalvojau – ai, tegul jis ten guli. Ir tuo labiau, kad buvo tas karantinas, visos kirpyklos buvo uždarytos“, – 15min pasakojo Sasha Song.

Visgi galiausiai atlikėjas nusprendė nesėdėti sudėjęs rankų ir greitai rado išeitį – į rankas paėmė plaukų kirpimo mašinėlę. Su šiuo prietaisu jis ir seniau dirbo, tad problemų dėl to nekilo.

„Tiesiog pats apsikirpau. Visada anksčiau taip darydavau. Na, ir viskas. Dabar atvažiavau į Lietuvą ir reikia tupetą perdažyti, sutvarkyti“, – sakė Sasha Song.

Tačiau nors atlikėjas sėkmingai susitvarkė šukuoseną, viskas tuo nesibaigė. Prieš pat išvykstant į Lietuvą ir praeinant pro oro uosto apsaugą, darbuotojai nepatikėjo, kad dokumentų nuotraukoje yra tas pats Dima Šavrovas-Sasha Song.

„Turėjau tokią plastmasinę kortelę, dėl kurios manęs nenorėjo praleisti apsauga. Pasakė, kad čia skirtingi žmonės. Todėl turėjau truputį pakelti tupetą, kad parodyčiau, jog tai yra priklijuoti plaukai. Na, ne visai priklijuoti, o pritvirtinti lipdukais. Jei būtų priklijuoti, tai išvis negalėčiau normaliai parodyti. Visgi parodžiau ir praleido. Ir baisu, ir juokinga tuo pačiu metu“, – komišką situaciją juokdamasis prisiminė atlikėjas.

Asmeninio albumo nuotr./Sasha Song
Asmeninio albumo nuotr./Sasha Song

Atvykęs į Lietuvą Sasha Song galvojo apie tupeto perdažymą natūralia plaukų spalva. Jis net neabejoja, kad jei nuspręstų likti prie senos spalvos, po kurio laiko ji vis tiek pasikeistų nuo saulės, tad reikėtų dažyti dar dažniau.

„Nenoriu jokių žalių, raudonų atspalvių. Nors man draugai sako – daryk ką nors drastiškesnio. Sakau – aha, o po to nuvažiuosiu į koncertą Gargžduose, kur abejoju, kad kažkas mane šiltai priims su žaliais plaukais, – juokėsi atlikėjas. – Bet aš tiesiog noriu turėti plaukus tokius, kokius turėjau visada – tokius pilkokus. Galvoju, kad natūraliau atrodys.“

15min pasiteiravus atlikėjo, ar karantinas galėjo turėti įtakos jo požiūriui į plikimą, jis to nebandė neigti.

„Mano mama vis patarinėjo atsikratyti to komplekso ir tiesiog būti plikam. Aišku, aš nemiegu su tais plaukais. Juos padedu šalia, o po to užsidedu ryte. Bet iš tikrųjų labai daug vyrų man parašė, kai sužinojo, kad tokia procedūra yra Lietuvoje. Labai nustebau, kad yra tiek dėl to kompleksuojančių vyrų. Arba nebūtinai kompleksuojančių, bet tiesiog norinčių paeksperimentuoti su savo plaukais“, – svarstė atlikėjas.

Sasha Song prapliko būdamas vos 20-ies metų. Ir nors neslepia dėl to besisielojęs, kita vertus, suprato, kad reikia arba su tuo susitaikyti, arba ieškoti išeičių.

„Iš tikrųjų, visada turėjau tokį kompleksą, kaip ir dauguma vyrų, visada norėjau plaukų, tačiau tokie genai ir nieko nepadarysi. Todėl ir atradau būdą, kaip plaukus susigrąžinti. Vėlgi, galima rasti ir kitų variantų. Pavyzdžiui, plaukus priauginti, tačiau tai yra itin brangi procedūra ir niekas negarantuoja, kad plaukų svogūnėliai iš tiesų priaugs“, – sakė jis.

O Sashai Song plaukus perdažęs stilistas Ąžuolas Misiukevičius pasakojo, kad sumodeliuoti tupetą užtrunka vos 15 ar 20 minučių. Šukuosena, plaukų spalva parenkama kiekvienam klientui individualiai.

„Aš visuomet laikausi klasikinių taisyklių – pritaikau kiekvienam klientui individualiai, nes mūsų veido bruožai skirtingi. Šiemet labiau madinga minimalistika, natūralumas ir pastelinės spalvos“, – sakė Ąžuolas, akcentuodamas, kad tokiems plaukams būtina naudoti produkciją be parabenų ar sulfatų.

Stilistas taip pat pripažino, kad Lietuvoje tupetai, lyginant su užsieniu, nėra populiarūs, todėl labai džiaugiasi, jog dabar gali sukurti įvaizdį Sasha Song: „Tai suteikia jam pasitikėjimo ir atrodo įspūdingai.“

Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius

15min primena, kad plaukų vagystę anksčiau patyręs Sasha Song prieš dvejus metus buvo atsisakęs tiek skrybėlės, tiek peruko. Fotosesijoje buvo pristatytas visiškai kitoks atlikėjo įvaizdis, kuris itin skyrėsi nuo to, kaip atlikėjas atrodo šiandien.

„Aš žurnalistams visada tvirtinau, jog nejaučiu diskomforto dėl to, kad neturiu plaukų, tačiau dabar, atsigręžęs į praeitį, turiu pripažinti, jog tam tikrą kompleksą jutau visada. Kepurė buvo ne tik mylimas aksesuaras, bet ir padėjo slėpti kompleksą.

Lūžis įvyko tada, kai pavogė mano plaukus ir neturėjau kitos išeities, kaip tik pasirodyti toks, koks esu. Aš nesakau, kad nenorėsiu plaukų vėl, tačiau šiuo metu sau patinku toks, koks esu“, – anksčiau yra kalbėjęs Sasha Song.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius