-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulės Rinkevičiūtės vestuvės Italijoje: nuo pažinties baidarėje iki gyvenimo kalnų apsuptyje

Smuikininkė, dirigento Gintaro Rinkevičiaus ir muzikės Tatjanos Rinkevičienės dukra Saulė Rinkevičiūtė (31) rugsėjo 2-ąją ištekėjo už prancūzo, elektronikos inžinieriaus Julieno Singer (33), praneša 15min. Netradicines vestuves jiedu surengė Italijoje, prie svaiginančio grožio Komo ežero.
Saulė Rinkevičiūtė ir Julien Singer
Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka / Asmeninė nuotr.

Saulės ir Julieno vestuvių data pasirinkta neatsitiktinai. Lygiai prieš trejus metus – rugsėjo 2-ąją – Saulė ir Julienas susipažino Lietuvoje, kai su draugų kompanija leidosi į baidarių žygį.

Galbūt jie net nebūtų atkreipę vienas į kitą dėmesio, tačiau bendras Saulės ir Julieno draugas, juvelyras Dovydas, pasistengė dabar jau vyrą ir žmoną pasodinti į vieną baidarę. Tuo metu dar niekas netikėjo, kad nekaltas pasiplaukiojimas baidare virs viso gyvenimo kelione.

„Taip ir plaukiame toliau ta pačia, viena baidare...“ – 15min sakė S.Rinkevičiūtė.

Asmeninė nuotr./Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka
Asmeninė nuotr./Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka

Saulei mylimasis Julienas pasipiršo šių metų birželį, o sužadėtuvių žiedas priminė ir jųdviejų pažintį. Jį nukalė tas pats Dovydas, kuris ir suvedė Saulę su Julienu.

Po trejų metų draugystės ir dvejų metų gyvenimo kartu Šveicarijoje, S.Rinkevičiūtė ir J.Singer nusprendė surengti netradicines vestuves, tačiau šventės planavimu pradėjo rūpintis tik paskutinę minutę.

„Žmonės sako, kad vestuves reikia planuoti metus ar dvejus – tai yra visiška nesąmonė. Šventę suplanavome per dvi dienas, ilgiau užtruko tik dokumentų paruošimas“, – sakė S.Rinkevičiūtė.

Asmeninė nuotr./Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka
Asmeninė nuotr./Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka

Vestuves pora rugsėjo pradžioje surengė nuostabios gamtos apsuptyje Italijoje. Ir nors tuoktis šalia Komo ežero dabar yra ypač populiaru, priežastis, kodėl pasirinko būtent šią vietą, – visai ne ta.

„Netoliese yra Milano oro uostas, todėl visi draugai ir šeima iš Lietuvos galėjo patogiai atskristi. Be to, visai šalia gyvename mes patys, todėl savaitgaliais dažnai važiuojam į tas pasakiško grožio vietoves. Norėjome susituokti prie vandens“, – pasakojo S.Rinkevičiūtė.

Asmeninė nuotr./Saulė Rinkevičiūtė ir Julien Singer, Rūta Rinkevičiūtė-Buškevics ir Sandis Buškevics
Asmeninė nuotr./Saulė Rinkevičiūtė ir Julien Singer, Rūta Rinkevičiūtė-Buškevics ir Sandis Buškevics

Tiek vedybų planavimas, tiek pačios vestuvės atrodė visai kitaip nei įprasta. „Per kelias dienas susiorganizavome viešbutį ir restoraną, o tik tada pradėjome ieškoti vietos, kur mus sutuoktų. Radome rotušę ant kalno, kurioje ir vyko ceremonija. Visi klausinėjo, kaip suradome tą vietą, bet viskas vyko labai atsitiktinai. Pačios vestuvės irgi buvo netradicinės. Kvietimuose rašėme, kad kviečiame į savaitgalį Italijoje ir tik kvietimo apačioje paminėjome, kad mes tuo pačiu ir susituoksime“, – juokėsi S.Rinkevičiūtė.

Pirmąją dieną Saulė ir Julienas svečius kvietė vakarienės restorane, antrąją – pasimėgauti aktyviomis pramogomis.

„Vakarienė švediško stalo principu vyko be jokių programų, vaizdo įrašų rodymų ir kalbų – tiesiog leidome laiką su visais kartu. Antrą vestuvių dieną plaukiojome vandenlentėmis. Esame labai aktyvūs ir mėgstantys ekstremalų sportą, todėl vestuvės vyko mūsų stiliumi“, – šypsojosi S.Rinkevičiūtė.

Asmeninė nuotr./Tatjana Rinkevičienė ir Saulė Rinkevičiūtė
Asmeninė nuotr./Tatjana Rinkevičienė ir Saulė Rinkevičiūtė
Asmeninė nuotr./Saulė Rinkevičiūtė ir Julien Singer su šeima
Asmeninė nuotr./Saulė Rinkevičiūtė ir Julien Singer su šeima

Saulė nenorėjo pūstos vestuvinės suknelės – kam leisti tūkstančius, jei suknia nuguls lentynoje ir daugiau nė karto nebus iš jos ištraukta.

„Nuvažiavau į Lietuvą ir juokavau, kad pasiūtų vestuvinius džinsus. Kainavo labai nebrangiai, o pati suknelė – ypač paprasta. Nedėjau jokių akcentų, nes norėjau trumpos, prie ežero tinkančios suknelės, kurią tikrai dar galėsiu panaudoti kitoms progoms“, – sakė S.Rinkevičiūtė.

Koks jausmas būti žmona? „Joks! Vestuves rengėme tam, kad surinktumėme artimiausius žmones kartu, nes tą padaryti yra nelengva. Visi kartu praleidome nuostabų savaitgalį, o tai ir yra svarbiausia“, – teigė S.Rinkevičiūtė.

Spalio pabaigoje Saulė ir Julienas leisis į povestuvinę kelionę Brazilijoje, tačiau ją planuot pradėjo dar prieš jųdviejų piršlybas.

„Viskas atvirkščiai pas mus – visai netyčia kelionė į Braziliją tapo medaus mėnesiu. Kelias savaites užsiimsime jėgos aitvarų sportu“, – sakė S.Rinkevičiūtė.

Asmeninė nuotr./Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka
Asmeninė nuotr./Saulės Rinkevičiūtės ir Julieno Singer vestuvių akimirka

Po kelionės jųdviejų laukia gyvenimo permainos. Saulė ir Julienas kraustysis gyventi į Prancūziją gamtos ir kalnų apsuptyje.

„Dabar gyvenome vokiškoje Šveicarijos dalyje, kuri abiem nebuvo prie širdies. Vyras prancūzas, o man jų kultūra irgi žymiai artimesnė nei vokiškoji. Gyvenimas Šveicarijoj su visom tom taisyklėm nėra tai, apie ką aš svajojau. Labai mylime regioną, kuris yra prie Šveicarijos sienos, bet jau Prancūzijoje. Vos ne viską mesim ir važiuosim gyventi ten. Nusižiūrėjome namą gamtoje, kalnų papėdėje“, – džiaugėsi S.Rinkevičiūtė.

Smuikininkė S.Rinkevičiūtė savo profesiją pavertė hobiu, o hobį – darbu. Šveicarijoje Saulė dirba su šunimis ir jų priežiūra. Persikrausčiusi į 20 kilometrų nuo Ženevos nutolusį miestelį Prancūzijoje, Saulė tęs savo veiklą ir liks dirbti Šveicarijoje, tik jau prancūziškoje jos dalyje.

Ne veltui per vestuvių ceremoniją prie altoriaus juodu lydėjo Saulės šunys – ryzenšnaucerė Impreza ir kokerspanielė Afra.

„Visą gyvenimą tai buvo mano hobis, o dabar tapo pragyvenimo šaltiniu. Šveicarijoje šunys yra labai mylimi, vertinami, o mano veikla susijusi su jų dresavimu, priežiūra, paruošimu parodoms, profesionaliu kirpimu. Nežinau, kaip apibūdinti šią profesiją vienu žodžiu“, – juokėsi S.Rinkevičiūtė.

Po vedybų S.Rinkevičiūtė pasirinko vyro pavardę ir tapo Saule Singer. „Juk prancūzai niekaip neištartų Rinkevičiūtė, todėl reikėjo pasikeisti pavardę“, – 15min sakė S.Rinkevičiūtė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsių muzikų dukra pianistė Rūta Rinkevičiūtė ištekėjo už latvio krepšinio trenerio Sandžio Buškevico

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius