-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Prūsaitis prieš sugriežtinimus nusiskuto galvą plikai: sako, kad viskas – tik dėl šampūno

Saulius Prūsaitis buvo vienas iš tų atlikėjų, kuris prieš pat karantino griežtinimus nieko nelaukė ir nuskuodė pas kirpėją – na, ir nusikirpo daugiau, nei buvo galima tikėtis. Ir net nenusikirpo, o nusiskuto visus plaukus. O kokia to priežastis? Jis šmaikščiai 15min paaiškino.
Saulius Prūsaitis
Saulius Prūsaitis / 15min klijuotė

Prieš pat didelius gyvenimo pokyčius, permainas ar kitus svarbius mums įvykius visada apsilankome pas kirpėją. Vieni negailestingai nusirėžia dalį plaukų, kiti persidažo, o va treti – paima ir juos nusiskuta.

Taip sumanė ir garsus kompozitorius, atlikėjas Saulius Prūsaitis. Įprastai jį buvo galima pamatyti su šviesiais plaukais, galbūt kartais ir su ryškesniais. Tačiau dabar ryškumas peržengia visas ribas – vargu ar kada teko matyti taip atrodantį šį atlikėją.

Asmeninio albumo nuotr./Saulius Prūsaitis
Asmeninio albumo nuotr./Saulius Prūsaitis

Ir, žinoma, 15min pasidarė smalsu, kas visgi lėmė jo sprendimą nusiskusti plaukus. Viena iš priežasčių jis įvardijo šampūną, o kita – tiesiog spontanišką sumanymą.

„Seniai buvau nesiskutęs. Ir esu suvalkietis, labai taupau pinigus, tai karantino metu pasidariau šykštus. Na, žinot, neketinu išlaidauti, šerti kirpėjų ir apskritai visos tos pramonės, kur gamina visus tuos šampūnus. Todėl žadėjau karantiną praleisti labai sąžiningai ir nusprendžiau nusiskusti“, – atskleidė S.Prūsaitis.

Tačiau tikroji priežastis buvo išgirsta vos po kelių sekundžių. Vis dėlto tam nebuvo konkrečių priežasčių ir ne dėl įvesto karantino atlikėjas ryžosi pokyčiams. Jis tiesiog spontaniškai nusprendė nusiskusti, tad nieko negalvodamas tai ir padarė.

Fotodiena ir Katažynos Polubinskos nuotr./Saulius Prūsaitis
Fotodiena ir Katažynos Polubinskos nuotr./Saulius Prūsaitis

S.Prūsaitis šmaikštauja, kad jis nėra ilgaplaukis atlikėjas, kurio plaukų nukirpimas sukeltų kažkokias reakcijas. Tad dėl tokio savo sprendimo nė kiek nesijaudina.

„Plaukai atauga. Tai viskas labai paprasta. Nesu atlikėjas su ilgais garbanotais plaukais, kuris dainuoja roko baladėse, o jam dar trūksta gerbėjų. Ir kai jis nusikerpa plaukus, pradeda nepirkti jo albumų ir nelaikinti jo „Youtube“ kanalo“, – juokiasi Saulius.

Net ir pati žiema, sniegas atlikėjo negąsdina – sako, kad nuo to apsaugo kepurės bei automobiliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius