Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalis prie jūros: su M.Mikutavičiumi ir L.Adomaičiu

Pirmasis vasaros savaitgalis atvykėliams prie jūros dovanos aktyvių pramogų. Palanga kviečia į kurorto festivalį „Myliu Palangą“ ir saulę į jūrą palydėti su Linu Adomaičiu ir orkestru. Gargždai štai vasarą pradės su M.Mikutavičiaus dainomis.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Algio Kriščiūno nuotr.

Į Palangą po dviejų metų pertraukos grįžta festivalis „Myliu Palangą“ ir pirmąjį vasaros savaitgalį pavers nepamirštamu.

Trijų dienų renginys pasiūlys plačią programą visos šeimos laisvalaikiui ir pakvies susitikti su skirtingais meno šakų atstovais, tradiciškai apsilankyti mugėje ir paskanauti įvairiausių pasaulio virtuvių patiekalų.
Įvairiose miesto vietose organizuojamos mugės, edukacijos, sporto užsiėmimai, degustacijos, koncertai.

Šeštadienio rytą miesto svečiai turėtų nenustebti prabudę nuo pučiamųjų orkestro garsų. Tai sena kurorto tradicija – miesto žadinimas.

15min nuotr./Grupė „Velvet“
15min nuotr./Grupė „Velvet“

Šeštadienio vakarą Jūratės ir Kastyčio skvere grupės „Velvet“ koncertas taps įvadu į didįjį festivalio renginį – Lino Adomaičio ir Palangos pučiamųjų orkestro koncertą. Kaip atskleidė organizatoriai, šiam koncertui ruoštasi dvejus metus ir vasarotojų laukia įspūdingas reginys.

Festivalio „Myliu Palangą“ geografija šiemet apims kone visą
miestą – nuo botanikos parko, per pagrindines aikštes, iki pajūrio.
Aktyvus savaitgalis nusimato ir Klaipėdos rajono centre – Gargžduose. Svečiai ir rajono gyventojai kviečiami kartu sutikti vasarą su šūkiu: „4 vandenų kraštas. Balti ir vieningi“.

Daivos Bareikaitės nuotr./Marijonas Mikutavičius
Daivos Bareikaitės nuotr./Marijonas Mikutavičius

Šeštadienio vakarą visi svečiai kviečiami į Minijos slėnį pasiklausyti Dainoto Varno, Karinos Krysko, Jeronimo Miliaus ir Marijono Mikutavičiaus dainų. Koncerto pradžia numatyta 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius