-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo butą Saugirdas Vaitulionis pritaikė augintinio poreikiams: „Tai Katė mane išdresavo“

Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis pripažįsta, kad jo gyvenime atsiradus katinui viskas apsivertė aukštyn kojomis. Sfinksų veislės kačiukas vardu Katė Saugirdą taip išdresavo, kad vyras visą Vilniaus senamiestyje esantį butą pritaikė Katės poreikiams.
Saugirdas Vaitulionis su augintine Kate
Saugirdas Vaitulionis su augintine Kate / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Šitie namai yra visiškai pritaikyti pagal Katę, o ne pagal mane, nes aš manau, kad gyvūnas, kai yra namie, jis turi jaustis gerai“, – LNK laidai „Gyvūnų pasaulyje“ sako Saugirdas.

Komunikacijos specialistas žino įvairiausių bendravimo su žmonėmis psichologinių subtilybių, tačiau ar tai padeda jam bendraujant su Kate? Nė velnio. Katinas vardu Katė Saugirdo klaidoms negailestingas.

LNK nuotr. /Saugirdas Vaitulionis su Kate
LNK nuotr. /Saugirdas Vaitulionis su Kate

„Ryte pabudau nuo tokio rimto rūkytos žuvies dvoko, nes dalis žuvies buvo pas mane po kaldra. Išsigandau, iš lovos strykt, leidžiuosi į apačią žiūrėt, kas čia darosi, ir suprantu, kad nuo to stalo paimta tokia kaip plekšnė. Tai su ja buvo išvaškuotos visos grindys, visi įmanomi paviršiai. Nuvaryta iki pat lauko durų, per visus laiptus ir taip toliau...“, – laidoje juokiasi atlikėjas, o visą pasakojimą žiūrovai išvys šeštadienį per LNK.

Katės išdresuotas Saugirdas tokių klaidų, kaip palikta rūkyta žuvis nakčiai ant stalo, nebedaro. Tačiau komunikacijos specialistas kasdien susiduria su naujais iššūkiais – nuverstas televizorius, išravėtos gėlės, nuo palangių nušluoti vazonai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius