Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Seimo narė Dangutė Mikutienė abejoja Antano Nedzinsko psichikos būkle

„Nebijokite, nebyliai aš dainuosiu. Ir tų žodžių jūs nei vieno neišgirsit. Nors kas dieną juos šventai kartosiu, bet po šios dainos manęs jau neišvysit“, – tai ištrauka iš Seimo nario Antano Nedzinsko eilėraščio, kurį jis išplatino socialiniame tinklalapyje prieš kelias dienas.
Dangutė Mikutienė
Dangutė Mikutienė / TV3 nuotr.

A.Nedzinsko kūryba privertė išsižioti iš nuostabos ir gerokai sunerimti. Siekdami išsiaiškinti, ką reiškia toks parlamentaro eilėraštis ir ar nereikia Antanui psichologų pagalbos, „Žiūrim, ką turim“ komandos nariai išskubėjo pakalbinti jo kolegų.

„Dieve brangus, na padarė netikras vestuves, bet nereikėtų tokių dalykų rašinėti“, – sakė Seimo etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas. 

Kalbinti parlamentarai pasakojo, kad pagalba Antanui Nedzinskui jau buvo siūloma: „Jo eilės kelia nerimą. Mes klausėme jo, gal pagalbos reikia. Matyt, reikės paklausti dar kartą.“

Dangutė Mikutienė teigia, jog tokios Antano eilės tik įrodo jos siūlymo, kad visi kandidatai į šalies parlamentą tikrintųsi psichiką, reikalingumą.

Paklausta, kaip vertina poetinius Antano sugebėjimus, D.Mikutienė pripažino, kad jam reikėtų medikų pagalbos. „Jam tikrai kažkas negerai, vertėtų susirūpinti ir pasitarti su gydytojais“, – pasiūlymus kolegai dėstė moteris. 

Ar paaiškins A.Nedzinskas, ką reiškia tokios jo eilės? Ir kaip šį paslaptingą eilėraštį interpretuos psichologas?

„Žiūrim, ką turim“ – antradienį, kovo 29-ąją, 20.30 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius