-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo pirmininkei Loretai Graužinienei stiliaus klausimais patarinės Mantas Petruškevičius

Seimo pirmininkė, nekyla klausimų, turi atrodyti stilingai. Šias pareigas pradėjusi eiti Loreta Graužinienė stengiasi apsirengti ne tik paisydama protokolo reikalavimų, bet ir taip, kad nenusižengtų nūdienos stiliaus reikalavimams. O ją šiuo klausimu ir vėl konsultuoja ponių bei ponų stiliaus žinovas Mantas Petruškevičius.
Loreta Graužinienė – Manto Petruškevičiaus glėbyje
Loreta Graužinienė ir Mantas Petruškevičius 2009-aisiais, Lietuvos prezidento rinkimų naktį / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Loretai Graužinienei pakoreguoti savo įvaizdį M.Petruškevičius padeda ne pirmą kartą. Dar 2009-aisiais, dalyvaudama Lietuvos prezidento rinkimuose, L.Graužinienė Mantą pristatė kaip savo stilistą. Tiesa, tuomet M.Petruškevičius jai padėjo pasirinkti, o ne pasisiūti drabužius.

Portalui Žmonės.lt dar praėjusią savaitę susisiekus su M.Petruškevičiumi, jis patvirtino, kad derasi su Seimo pirmininke dėl galimybės jai patarinėti stiliaus klausimais.

„Jau rekomendavau poniai Loretai, kuriuose mados namuose reikėtų siūti kostiumėlius. Bendraujame asmeniškai su Seimo pirmininke, tai – asmeninis mūsų susitarimas“, – tąsyk portalui Žmonės.lt sakė stilistas. 

L.Graužinienę anksčiau yra puošęs dizaineris Juozas Statkevičius, o dabar ši misija teko M.Petruškevičiaus rekomenduotiems mados namams „Cantas“ su dizaineriu Egidijumi Sidaru priešakyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius