Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo pirmininko dukra Viktorija Pranckietytė-Žalėnė susilaukė pirmagimės: tėvai davė išskirtinį vardą

Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio šeimoje – džiugios žinios. Jo vyresnioji dukra Viktorija Pranckietytė-Žalėnė su vyru, kino reklamos įmonės „CinemaAds“ direktoriumi Mantvidu Žalėnu susilaukė pirmagimio – gimė mergaitė.
Viktorija Pranckietytė ir Mantvidas Žalėnas su nuotakos tėvais Irena bei Viktoru Pranckiečiais
Viktorija Pranckietytė ir Mantvidas Žalėnas su nuotakos tėvais Irena bei Viktoru Pranckiečiais / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šią žinią portalui 15min patvirtino tėčiu tapęs Mantvidas Žalėnas.

Viktorija Pranckietytė-Žalėnė dukrą pagimdė antradienį, rugpjūčio 28-ąją.

Laimingi tėvai savo pirmagimę pavadino išskirtiniu Magdalenos vardu.

„Mano abi močiutės Elenos, Viktorijos močiutė Elena, tad iš pradžių galvojom, kai gims dukra, duoti Elenos vardą. Bet svarstėm, svarstėm, ir galiausiai Viktorijos sesuo pasiūlė Magdaleną. Labai kietai skamba“, – 15min su šypsena pasakojo M.Žalėnas.

Dar anksčiau Mantvidas 15min buvo sakęs, kad vaikas turėtų gimti panašiu metu, kai šis švenčia gimtadienį – apie rugpjūčio 24-ąją. Tad kūdikio gimimas laimingam tėčiui tapo pačia geriausia dovana.

„Draugai! Nepadėkojau už linkėjimus ir dovanas per gimtadienį. Na, turėjau reikalų. Nes vakar gavau pačią geriausią dovaną – Magdaleną! Užsispyrus. Pavėlavo į tėčio gimtadienį 4 dienas, kaip buvo tai dienai planuota. Bet ar pyksi? Dar maža gi“, – juokaudamas feisbuke trečiadienį rašė M.Žalėnas.

15min primena, kad Viktorija ir Mantvidas susituokė praėjusių metų birželio 10-ąją. Tuomet pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė Tabariškių Kristaus Karaliaus bažnyčioje.

Tarptautinės IT kompanijos „NFQ technologies“ rinkodaros vadovės V.Pranckietytės ir kino reklamos įmonės „CinemaAds“ direktoriaus M.Žalėno meilės istorija primena filmą – jiedu susipažino daugiau nei prieš dešimtmetį, dar studijų laikais ir buvo tapę pora.

Tačiau tuomet jausmai išblėso ir abu pasuko skirtingais keliais, aštuonerius metus net visiškai nebendravo. Galiausiai jų keliai vėl susitiko ir po poros metų draugystės jie nusprendė – laikas vestuvėms.

Šis kūdikis – jau ketvirtas Seimo pirmininko anūkas. Du vaikus augina vyriausiasis Pranckiečio sūnus Vaidotas, sūnaus praėjusių metų birželį susilaukė ir jo jaunesnioji dukra Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seimo pirmininko vyresnėlė dukra Viktorija Pranckietytė ištekėjo už Mantvido Žalėno

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius