-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šeimų dainose“ prasidėjo pirmosios kovos

Šeštadienio vakarą pirmą kartą TV3 eteryje nuskambėjo „Šeimų dainos“. Komisijos ir žiūrovų sprendimu šį vakarą paaiškėjo keturios šeimos, kurios tęs kovą dėl dainingiausios šeimos titulo.
Pirmosios „Šeimų dainos“ laidos akimirkos
Pirmoje „Šeimų dainos“ laidoje dainingiausia šeima tapo Legačinskai / TV3 nuotr.

Kurios poros pasiliks projekte, sprendė komisija ir laidos įrašo metu tiesiogiai balsavę žiūrovai – komisijos ir žiūrovų balsai sudaro po 50 procentų galutinio balo.

Penkias šeimas vertino komisijos nariai legendinis dainininkas Stasys Povilaitis, „Chorų karų“ pažiba, vargonininkė Danguolė Beinarytė, Kauno muzikinio teatro solistas Liudas Mikalauskas.

Pirmoji šeima – Vilniaus romų kolektyvas „Sare Roma“, kuriam priklauso ir buvusi „Muzikos akademijos“ dalyvė Rožė-Svetlana Koldaras Kolektyvas komisijos nariui S.Povilaičiui įteikė žirgo paveikslą, kuris maestro turėtų atnešti „laimę ir kantrumą“.

Šeduikių šeima iš Kauno taip pat nepamiršo dovanų ir S.Povilaičiui įteikė medaus su koriu. Ši šeimyna nustebino daina, kuriai muziką sukūrė Šeduikių šeimos mama Inga.

Iš Vilniaus ir Nidos miestų atvykusi Valių-Kizelių šeima surengė nuotaikingą pasirodymą apie tvistą ir S.Povilaičiui padovanojo batutą.

Didžiulė Legačinskų šeima iš Junkilų kaimo komisijai įteikė duonos kepalą ir medaus bei atliko savo krašto dainą.

Broliai Širvickai ir jų pusbrolis, pasivadinę „Mecotronikais“, nustebino komisiją ne tik pyragu, bet ir „Nirvanos“ dainos interpretacija.

Komisijos nuomone, 1-2 vieta dalinosi Valių-Kizelių ir Legačinskų šeimoms su 30 balų, 3 vietoje atsidūrė 29 balus surinkę Šeduikiai, 4 vietoje liko „Mecotronikai“ su 28 balais, 5 vieta teko kolektyvui „Sare Roma“ su 27 balais.

Žiūrovai 638 balus skyrė Šeduikiams, 602 – Legačinskams, 380 – kolektyvui „Sare Roma“, 351– Valiams-Kizeliams, 342 – „Mecotronikams“.

Projekte lieka ir toliau dėl dainingiausios šeimos kovoja pirmoje vietoje atsidūrę Legačinskai, šiek tiek balų mažiau surinkę Šeduikiai, Valiai-Kizeliai ir „Sare Roma“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius