-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Prakeikti“ pristatyme – netikėti veidai: su aktoriais vakarojo ir Vaidas Baumila

Ketvirtoji trilogijos „Svetimi“, „Nemylimi“ ir „Pasmerkti“ dalis „Prakeikti“ pralenkė serialo kūrėjų lūkesčius. „Visi įdėjome tikrai daug darbo ir pastangų, kad šį sezoną žiūrovas gautų aštrios kriminalinės dramos dozę“, – sakė serialo režisierius Ramūnas Rudokas, šia proga aktorius bei žinomus draugus pakvietęs į išskirtinį pristatymą.
Ramūnas Rudokas su žmona Justina, Vaidas Baumila
Ramūnas Rudokas su žmona Justina, Vaidas Baumila / Elvio Žaldario nuotr.

Į naujojo sezono pristatymo vakarėlį susirinko beveik visi seriale vaidinantys aktoriai, kūrybinė grupė ir kiti prisidėję prie serialo sėkmės.

Vakarėlyje susitiko jau seniai seriale kartu vaidinančios TV ekrano žvaigždės ir naujieji serialo „Prakeikti“ aktoriai: Dovydas Stončius, Agnė Šataitė, Robertas Lenartavičius, Algirdas Dainavičius, Agnė Grudytė ir kt.

Pristatyme taip pat pasirodė slaptas serialo gerbėjas Vaidas Baumila, kuris labai atidžiai sekė ekrane transliuojamus serialo epizodus.

Elvio Žaldario nuotr. /Vaidas Baumila
Elvio Žaldario nuotr. /Vaidas Baumila

Pakalbintas serialo režisierius Ramūnas Rudokas pažadėjo, kad šis sezonas žiūrovams pateiks ne vieną netikėtą siurprizą: „Žinau, kaip žiūrovai myli šį serialą, jo siužetą ir personažus, todėl kartelę keliame dar aukščiau – šis sezonas pretenduoja būti tikra kriminalinės dramos sensacija“.

Pristatymo akimirkos – galerijoje:

Paprašytas nors šiek tiek atskleisti šio sezono „Prakeiktų“ siužetinę liniją, R.Rudokas pasakė tik tiek: „Sekite serialą, nes įvykių sūkurys keisis tikrai greitai ir pokyčių bus tikrai daug, kaip ir įprasta šiam žanrui.

Taip pat, šį sezoną norėčiau išskirti naują kolektyvo narį, visiems tikrai gerai žinomą aktorių – Mykolą Vildžiūną, kurio herojui šiame sezone bus skirtas ypatingas vaidmuo“, – atviravo režisierius.

Susirinkusi atšvęsti naujojo „Prakeiktų“ sezono pradžios, filmavimo komanda dalijosi jau patirtais įspūdžiais bei filmavimo aikštelės tradicijomis, o vieną iš jų pavyko nugirsti ir mums.

Filmavimo komandos nariai turi šventą įsipareigojimą filmavimo metu mobiliuosius telefonus laikyti išjungtus arba nustatytus tylos režimu, tačiau komandai ne visad pavyksta laikytis šios taisyklės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius