-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sezzy sužadėtinė Paula Poderytė vairuoja BMW, bet svajoja apie sportinį automobilį

Atlikėjas Sezzy su sužadėtine, drabužių kūrėja Paula Poderyte gali save laikyti tikrais automobilių fanais. Dėl šios priežasties jie nepraleido galimybės apsilankyti prabangių automobilių VIP klubo atidaryme.
Sezzy ir Paula Poderytė
Sezzy ir Paula Poderytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniuje duris atvėrė ypač branginamai technikai skirta saugykla. Projekto autoriai tikina, kad galės užtikrinti išskirtinių automobilių, kitos technikos savininkams ramų miegą žinant, kad jų nuosavybė akylai saugoma ir prižiūrima.

Į atidarymo vakarėlį atvyko daugybė svečių. Jie vaikščiojo apžiūrinėdami čia esančius prabangius automobilius, tokius kaip Lamborghini, Mercedes Benz, Porsche, o taip pat grožėjosi ir fotografavosi prie nematyto transporto.

Renginyje apsilankė ir atlikėjas Sezzy su sužadėtine, drabužių kūrėja Paula Poderyte.

Jau 6-erius metus prie vairo sėdinti mergina prisipažįsta, kad vairavimas jai – kaip meditacija.

„Man patinka ilgi pasivažinėjimai automobiliu ypač vakare arba kelionė į kitą miestą. Daug ką apgalvoju tuo metu, atsipalaiduoju, o gera daina visada suteikia pozityvo“, – 15min pasakojo Paula.

Šiuo metu dizainerė vairuoja BMW 320 ir jau galvoja apie atsinaujinimą. „Mėgstu įvairius automobilius, bet jeigu reiktų rinktis – imčiau sportinio tipo. Mano svajonių mašina Mercedes AMG GT“, – sakė ji.

Drabužių kūrėja ne veltui svajoja apie sportinį automobilį – greitis jai labai patinka. „Tik saikingas, – pabrėžia ji. – Pastebėjau pati, jog prieš porą metų važinėjau greičiau nei dabar. Galbūt metai tikrai daro savo.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sezzy ir Paula Poderytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sezzy ir Paula Poderytė

Apie automobilius ji sako daug nenusimananti, jai, kaip ir tikrai moteriai – svarbiausia išvaizda. „Maloniai išklausau komentarų apie tam tikras mašinas, kokia geresnė, kokią geriau rinktis. Tačiau grožis man vis tiek pirmoje vietoje, bet tikiu, jog galima surasti ir gražią, ir gerą“, – šypsojosi ji.

Paula sako, kad su Sezzy jiedu puikiai pasidalina, kuris kada sės prie vairo. „Kuomet Sezzy groja kitame mieste, vairuoju aš, o mieste trumpuose atstumuose – jis. Nuolat tvarkome telefonu reikalus, dirbame, todėl vairuoja tas, kuris tuo metu turi mažiau darbo“, – 15min pasakojo Paula Poderytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius