-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilalės mieste įžiebta kalėdinė eglutė: šalia jos – interaktyvi pašto dežutė

Šiandien sužibo šventiškai pasipuošusi Šilalė. Miesto skvere įžiebta klasikos, elegancijos ir šventinio spindesio kupina Kalėdų eglutė. Įžiebimo metu šventinę nuotaiką šokiais ir dainomis kūrė vietiniai kolektyvai, Kelmės mažojo teatro aktoriai ir jų spektaklis „Baisuoklis“. Žinoma, neapsieita ir be Kalėdų senelio vizito.
Šilalės Kalėdų eglė
Šilalės Kalėdų eglė / Šilalės r. savivaldybės nuotr.

Įžiebimo renginyje taip pat dalyvavo ir jaukaus šventinio laikotarpio linkėjo Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, Veiklos administravimo skyriaus vedėja, laikinai einanti Administracijos direktoriaus pareigas Ingrida Petravičienė, Šilalės miesto seniūnė Eglė Straukienė.

Kadangi Kalėdų senelio laukia tiek didelis, tiek mažas, šalia eglutės pastatyta interaktyvi pašto dėžutė, kurią miesto gyventojai spėjo išbandyti jau pirmąją įžiebimo dieną. Įmetus į dėžutę laišką ar piešinį Kalėdų seneliui, pasikeičia eglutės foninės girliandos spalvos ir pasigirsta kalėdinių melodijų skambesys.

Šilalės r. savivaldybės nuotr./Šilalės Kalėdų eglės įžiebimo šventės akimirka
Šilalės r. savivaldybės nuotr./Šilalės Kalėdų eglės įžiebimo šventės akimirka

Be jau įprastų ir gyventojų pamėgtų trispalvės spalvomis papuoštų šalia skvero esančių medžių ir gatvių apšvietimo dekoracijų, šiemet mieste gausu ir kitų naujovių. Pagrindinę miesto gatvę puošia Šilalės miesto ir rajono įmonių, įstaigų, bendruomenių, organizacijų ir kolektyvų puoštų eglučių alėja, mažieji miesto ir rajono gyventojai kviečiami į Kalėdinį edukacijų turą po Šilalės miestą ir rajoną.

Nepaisant šio įtempto laikotarpio, tikimės, jog mieste sukurta šventinė atmosfera nepaliks abejingų ir praskaidrins kiekvieno nuotaiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius