-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Milinytė davė atkirtį kritikams: į piktus anonimus kreipėsi viešu laišku

Jaunoji dainininkė Simona Milinytė (18) antradienio popietę neapsikentė: piktus atsiliepimus apie ją ir kitus žmones internete rašantiems anonimams ji davė atkirtį parašydama viešą ir jautrų laišką.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Gedimino Žilinsko nuotr.
Temos: 2 Kritika Muzika

Savo kreipimąsi į piktus anonimus mergina pradėjo paaiškindama, kodėl lipa į sceną – ji tikina itin norinti ir mėgstanti dainuoti, tad pasakymus, kad tesiekia šlovės ir pinigų, ji laiko nepagrįstais. 

Dainininkė taip pat piktinasi ir piktais atsiliepimais apie užsienio žvaigždes – jų autorius laiko pavyduoliais. Baigdama savo laišką mergina linki jį skaičiusiems taikos, pagarbos ir meilės, nes „užtenka aplink blogio ir taip“. 

Simona Milinytė
Simona Milinytė

Žmonės.lt dalinasi su skaitytojais viešu S.Milinytės laišku apie ją negražiai atsiliepiantiems.

„Aš dainuoju dėl muzikos. Man nereikia šlovės ar pinigų. Man rūpi būti išgirstai. Tas jausmas, kai stovi ant scenos, tai lyg pasaulis sustotų... Dėl to aš dainuoju. Todėl ir nekreipiu dėmesio į piktus komentatorius. Aš žinau, ko noriu, ir to siekiu. Siekiu savo svajonių ir tikslų, ir niekas manęs nesustabdys!

Dar ko nesuprantu, kaip galima kažką blogo sakyti ant žmonių, pasiekusių daugiau negu tu? Kaip pavyzdys – Justin Bieber. Tas vaikinas pasiekė nežmoniškai daug. Su tuo negali pasiginčyti nei vienas. Kai mes pasieksime tiek, kiek Justin ar Miley, ar Madonna, ar Kardashian, galėsim ant jų „stumti“. Kol kas mes prieš juos esam niekas, todėl neturime teisės jų kritikuoti ar apie juos blogai kalbėti. 

Taip, savo nuomones apie kitus turim kiekvienas –  ar bloga tai, ar gera nuomonė, tačiau nebūtina skelbti visam pasauliui, koks kitas asmuo yra blogas, ir jį kritikuoti ar apie jį negražiai kalbėti. Tai parodo tik labai žemą lygį. 

Kritikai yra profesionalai, mokslus pabaigę ir išsilavinę žmonės, jie tegul ir kritikuoja. Visi likusieji savo nuomones turi pasilaikyti sau ir dalintis ja su savo draugais ir panašiai, o ne rašyti portaluose, komentaruose ir šmeižti kitus asmenis.

Taigi – PEACE, RESPECT & LOVE, mano draugai. 
Mylėkim vienas kitą. Užtenka aplink blogio ir taip“,
– rašo Simona. 

Simona Milinytė
Simona Milinytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius