-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Milinytė pristato gundančią fotosesiją: „Maža mergaitė užaugo“

JAV gyvenanti dainininkė Simona Milinytė pristato naują fotosesiją. „Padėkos dienos proga noriu pasakyti jums didžiulį ačiū! Ačiū, kad mane palaikote ir esate su manimi nuo mano karjeros pradžios“, – sakė Simona.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak atlikėjos, ši fotosesija jai kelia asociacijas su jos daina „Mergaitė maža“ – tuomet, kai buvo darytos šios nuotraukos, fone skambėjo būtent ji. „Manau tas jausmas, dainos šiluma atsispindi mano žvilgsnyje“, – kalbėjo ji.

VIDEO: Simonnos daina „Mergaitė Maža“

Simonos teigimu, minėta daina pasakoja apie svajones, troškimus bei sunkų kelią, kurį tenka nueiti kiekvienam, norinčiam juos įgyvendinti.

„Man ši daina yra labai artima, kadangi kartais jaučiuosi tikrai maža šiame dideliame pasaulyje. Tačiau net ir suklupusi atsistoju ir toliau einu savo keliu svajonių bei troškimų link“, – dar anksčiau ji yra sakiusi apie „Mergaitė maža“.

Taip neva atlikėja jaučiasi iki šiol – siekia savo svajonių, nepasiduoda, nors ir būna sunku, ypač tuomet, kai ji gyvena už Atlanto, toli nuo artimųjų.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

„Už poros savaičių man sueis 22-eji metai. Savo gyvenimą esu nusprendusi gyventi taip, kaip norisi pačiai, o ne taip, kaip to nori komentatoriai ar žmonės, kurie manęs nemėgsta. Todėl ir nebijau naujų iššūkių, kitokių, įdomesnių fotosesijų. Ta mergaitė iš projektų „Padainuokim“, „Puikusis šou“, „Chorų karai“ užaugo“, – kalbėjo Simona.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simona Milinytė apie romaną su „Hario Poterio“ aktoriumi: „Jis dėl manęs kraustysis į Los Andželą“

Jau gruodžio mėnesį ji gerbėjams ruošia naujų projektų. „Be galo laukiu gimtadienio, kurio proga pas mane atvažiuoja ir mano broliai ir mano draugas Devonas. Kalėdų proga laukiu apsilankant ir tėvelių, todėl gruodžio mėnuo man bus magiškas“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius