-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Milinytė suspindo labdaros renginyje Los Andžele: jai draugiją palaikė KFC tinklo paveldėtoja

Lietuvių aktorė bei dainininkė Simona Milinytė (23) dalyvavo viename iš laukiamiausių Los Andželo metų renginių – „Žvaigždžių pokerio turnyre ir aukcione“, kuris skirtas paremti vaikų ligoninę. Raudonuoju kilimu mergina žengė dėvinti nepriekaištingai žvilgančią suknelę, kurią papuošė plati aktorės šypsena, o jai kompaniją palaikė žymiausios žvaigždės.
Simona Milinytė ir Kaila Methven
Simona Milinytė ir Kaila Methven / Asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtadienį Los Andželo mieste garsenybės susirinko į kasmetinį žvaigždžių pokerio turnyrą ir aukcioną, kuris skirtas paremti Los Andželo vaikų ligoninę. Šiame renginyje pasirodė ir lietuviams puikiai žinoma aktorė bei dainininkė Simona Milinytė, kuri visų dėmesį traukė suknele.

Šalia atlikėjos buvo galima išvysti ne vieną pramogų pasaulio žvaigždę, įskaitant žymiausius aktorius bei sportininkus. Tiesa, likusią vakaro dalį Simonai kompaniją palaikė ne kas kitas, o KFC restoranų tinklo paveldėtoja Kaila Methven. Abi merginos susirinkusiems svečiams demonstravo įspūdingus derinius ir žavėjo išskirtine elegancija.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Kaila Methven
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Kaila Methven

Netrukus šalia dainininkės pasirodė amerikiečių aktorius Davidas Arquette, kuris pasirodė populiariame filme „Dar nebučiuota“ ir siaubo trilogijoje „Klyksmas“.

15min primena, kad mergina ne vienerius metu sukasi tarp pramogų pasaulio žvaigždžių ir dalyvauja įvairiuose renginiuose.

Neseniai Simona buvo pakviesta atlikti vaidmenį viename CBS serialo sezono finale ir nors serialo prodiuseriai merginai nurodė griežtai nieko neskelbti, tačiau ji per klaidą į instagramą įkėlė kelias nuotraukas. Visgi merginai buvo atleista už šią neapdairią klaidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius