Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simonai Milinytei – jausminga gerbėjos iš Kėdainių dovana: atviras laiškas ir portretas

Dainininkė Simona Milinytė (18) gali džiaugtis: nors ji jau kurį laiką gyvena Los Andžele, Jungtinėse Amerikos Valstijose, gerbėjai Lietuvoje jos nepamiršta. Štai viena jų dainininkei net padarė staigmeną – nupiešė ir atsiuntė jos portretą bei parašė viešą laišką su gausybe pagyrimų.
Gerbėjos Skaistės pieštas Simonos Milinytės portretas
Gerbėjos Skaistės pieštas Simonos Milinytės portretas

Kėdainietė Skaistė S.Milinytei pačios pieštą dainininkės portretą atsiuntė vėlyvą pirmadienio vakarą. Nupiešė jį iš nuotraukos – kartą Simona taip šmaikštaudama pozavo prieš fotoobjektyvą. 

Greta dainininkės portreto gerbėja Skaistė pridėjo ir viešą laišką, skirtą atlikėjai. 

„Sima, nuo pat pirmų eterių, kai pamačiau tave „Eurovizijoj“, buvai tokia miela. Po „Eurovizijos“ pasiekei dar daugiau: susitikimai su žymiausiais žmonėmis, naujas įvaizdis, daugiau pasiekimų. Parodei daugeliui, kad svajonės pildosi, jei išties labai norim, kad jos išsipildytų  Gerbiu tave ir džiaugiuosi už tave, kad esi tokia nereali. Esi labai graži, miela ir draugiška, nesi pasikėlusi kaip kiti, turi be galo gražias akis ir superinę šypseną. Nesu dailininkė ir niekada nebūsiu – tai tiesiog hobis: kai turiu laisvo laiko, piešiu tai, kas man patinka. Tikiuosi patiks, o tave myliu, bučiuoju, širdutėj nešioju... Simona, niekada nenustok tikėti ir eik tik tolyn ir tolyn, palaikau tave ir tavim tikiu. Myliu, nes tu geriausia“, – savo laiškė rašė Skaistė. 

Panašu, kad Simoną gautas piešinys ir perskaityti gerbėjos žodžiai griebė už širdies. „Mieloji, ačiū tau! Palaikymas yra kažkas nerealaus! Ačiū!!!“ – Skaistei viešai atsakė ji. 

Tai jau ne pirmas portretas, kurį S.Milinytei padovanojo gerbėjas. Pavasarį ji sulaukė staigmenos iš ištikimo gerbėjo amerikiečių dailininko Rodericko M.Browno – jis taip pat atlikėjai dovanojo savo piešinį. 

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius